Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Peintres Jeunes Soldats Brillants
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
56% Spel op eigen helft 44%
12 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 16.5
weak Schieten poor
poor Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


10e minuut.
Atten rent richting de bal. Roda bereikt de bal nog maar net als eerste. Atten is nu in balbezit. Atten schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Peintres Jeunes - Soldats Brillants 1:0

12e minuut.
Thyes heeft problemen om de bal te vangen. Fernandes is nu in balbezit. Fernandes passt de bal zonder na te denken. Joly bereikt de bal nog maar net als eerste. Joly haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Peintres Jeunes - Soldats Brillants 1:1

16e minuut.
Sagramola geeft een hoge lob. Thyes bereikt de bal nog maar net als eerste. Thyes speelt de bal door. Roda bereikt de bal nog maar net als eerste. Roda haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Ruppert geeft een lange en hoge pass. Carlotti kopt de bal weg. Lahure controleert de bal met de borst. Joly verovert de bal door een tackle van achteren. Joly haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Peintres Jeunes - Soldats Brillants 1:2

25e minuut.
Inworp. Munchen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Goldschmit rent richting de bal. Goldschmit geeft de bal voor. Klungelig pakt Pütz de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Roda geeft een lange en hoge pass. Pütz probeert naar een medespeler te passen. Daar is Mersch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Atten is nu in balbezit. Atten haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Goldschmit is nu in balbezit. Goldschmit geeft een hoge lob. Roda is nu in balbezit. Roda draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Peintres Jeunes 46%, Soldats Brillants 54%.
Peintres Jeunes - Soldats Brillants 1:2

57e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Ruppert geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Carlotti rent richting de bal. Carlotti schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Peintres Jeunes - Soldats Brillants 1:3

64e minuut.
Comes onderschept slim de pass. Comes geeft de bal voor. Daar is Mersch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Roda bereikt de bal nog maar net als eerste. Roda schiet op doel. Eilenbecker verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Peintres Jeunes - Soldats Brillants 2:3

86e minuut.
Eilenbecker probeert naar een medespeler te passen. Fernandes bereikt de bal nog maar net als eerste. Thyes schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Thyes is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Peintres Jeunes 65%, Soldats Brillants 35%.
Peintres Jeunes - Soldats Brillants 2:3