Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Éleveurs Excellents Fc Bull Dogs Ettelbruck
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
44% Spel op eigen helft 56%
9 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 17.2
weak Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Metzler is nu in balbezit. Grethen is nu in balbezit. Metzler onderschept slim de pass. Tessaro is nu in balbezit. Tessaro draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Keup rent richting de bal. Schiltz begaat een overtreding. Keup is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Grethen met een snel genomen vrije trap. Granjon springt en kopt de bal. Coppin probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Plier geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bonne zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Metzler rent richting de bal. Metzler geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Sibertin bereikt de bal nog maar net als eerste. Granjon bereikt de bal nog maar net als eerste. Grosbusch onderschept slim de pass. Bintener is nu in balbezit. Bintener schiet op doel. Coppin bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Éleveurs Excellents 37%, Fc Bull Dogs Ettelbruck 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Éleveurs Excellents - Fc Bull Dogs Ettelbruck 0:0

57e minuut.
Imdahl is nu in balbezit. Imdahl probeert naar een medespeler te passen. Amodio is nu in balbezit. Metzler onderschept slim de pass. Metzler haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Éleveurs Excellents - Fc Bull Dogs Ettelbruck 0:1

59e minuut.
Motté geeft een hoge lob. Inworp. Staudt met de inworp. Metzler rent richting de bal. Metzler haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Hamelius probeert naar een medespeler te passen. Redzovic rent richting de bal. Redzovic passt de bal met de wreef. Granjon is nu in balbezit. Granjon draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Metzler probeert naar een medespeler te passen. Sibertin bereikt de bal nog maar net als eerste. Sibertin probeert naar een medespeler te passen. Tessaro is nu in balbezit. Tessaro draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Amodio is nu in balbezit. Metzler is nu in balbezit. Metzler passt de bal met de wreef. Tessaro rent richting de bal. Tessaro schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Daar is Metzler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Plier bereikt de bal nog maar net als eerste. Amodio speelt de bal door. Redzovic is nu in balbezit. Redzovic geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Metzler is nu in balbezit. Plier is nu in balbezit. Plier passt de bal in één keer door. Bonne is nu in balbezit. Bonne geeft een hoge lob. Conter verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Éleveurs Excellents 52%, Fc Bull Dogs Ettelbruck 48%.
Éleveurs Excellents - Fc Bull Dogs Ettelbruck 0:1