Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fairplay Lux FOLA ESCH
532 Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
52% Spel op eigen helft 48%
1 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.7 gemiddelde waardering 16.5
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
hopeless Verdedigen poor


2e minuut.
Beffort bereikt de bal nog maar net als eerste. Rayal verovert de bal door een tackle van achteren. Rayal met een sublieme pass. Hamer bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamer schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

7e minuut.
Krieps bereikt de bal nog maar net als eerste. Krieps geeft een hoge lob. Inworp. Steil met de inworp. Goergen geeft de bal voor. De bal raakt de paal.

18e minuut.
Courtet bereikt de bal nog maar net als eerste. Goergen onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hedin. Goergen raakt geblesseerd tijdens het duel. Carlotti zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Lemmer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fairplay Lux 50%, FOLA ESCH 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fairplay Lux - FOLA ESCH 0:0

57e minuut.
Grimal verovert de bal door een tackle van achteren. Grimal passt de bal met de wreef. Droessart bereikt de bal nog maar net als eerste. Capelli onderschept slim de pass. Capelli draait met de bal, schiet en ... Weis bokst de bal weg.

69e minuut.
Carlotti rent richting de bal. Carlotti geeft een lange en hoge pass. Daar is Hedin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grimal bereikt de bal nog maar net als eerste. Grimal schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fairplay Lux 53%, FOLA ESCH 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fairplay Lux - FOLA ESCH 0:0