Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jeunesse Junglinster Peintres Jeunes
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
55% Spel op eigen helft 45%
8 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
17.2 gemiddelde waardering 18.2
weak Schieten weak
poor Passen poor
hopeless Verdedigen poor


12e minuut.
Roda is nu in balbezit. Meylender rent richting de bal. Roda onderschept slim de pass. Roda schiet op doel. Donckels probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sevenig bokst de bal weg.

14e minuut.
Ney geeft een lange en hoge pass. Spielmann probeert de bal aan de voet te houden. Pierret rent richting de bal. Spielmann is nu in balbezit. Spielmann draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jeunesse Junglinster - Peintres Jeunes 1:0

20e minuut.
Huss rent richting de bal. Huss passt de bal met de wreef. Spielmann rent richting de bal. Spielmann haalt uit met een fantastische trap. Klungelig pakt Lahure de bal. Hervier verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Comes met een snelle inworp. von Köpenick bereikt de bal nog maar net als eerste. von Köpenick passt de bal zonder na te denken. Atten bereikt de bal nog maar net als eerste. Atten haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Meylender rent richting de bal. Roda verovert de bal door een tackle van achteren. Roda met een sublieme pass. Atten rent richting de bal. Atten draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Pupovac geeft een hoge lob. Inworp. Hentgen met een snelle inworp. Atten bereikt de bal nog maar net als eerste. Atten geeft een hoge lob. Sevenig kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Roda rent richting de bal. Roda haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Pierret is nu in balbezit. von Köpenick met een sublieme pass. Roda rent richting de bal. Roda haalt uit met een fantastische trap. Sevenig maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Jeunesse Junglinster - Peintres Jeunes 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jeunesse Junglinster 52%, Peintres Jeunes 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Jeunesse Junglinster - Peintres Jeunes 1:1

46e minuut.
Goldschmit rent richting de bal. Goldschmit geeft een lange en hoge pass. Spielmann is nu in balbezit. Spielmann haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Jeunesse Junglinster - Peintres Jeunes 2:1

48e minuut.
Atten passt de bal zonder na te denken. von Köpenick is nu in balbezit. Spielmann tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Spielmann krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Pierret rent richting de bal. Thyes onderschept slim de pass. Thyes passt de bal zonder na te denken. Goldschmit rent richting de bal. Goldschmit geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
von Köpenick is nu in balbezit. von Köpenick geeft de bal voor. Daar is Inglebert, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Roda is nu in balbezit. Roda schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Konsbrück bereikt de bal nog maar net als eerste. Goldschmit onderschept slim de pass. Goldschmit speelt de bal door. Roda is nu in balbezit. Roda haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Goldschmit is nu in balbezit. Konsbrück onderschept slim de pass. Konsbrück met een sublieme pass. Spielmann rent richting de bal. Spielmann haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jeunesse Junglinster 58%, Peintres Jeunes 42%.
Jeunesse Junglinster - Peintres Jeunes 2:1