Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
akiakiu758@yahoo.com Soldats Brillants
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
54% Spel op eigen helft 46%
5 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 17.4
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


31e minuut.
Mayrisch geeft een hoge lob. Inworp. Bockel met een snelle inworp. Wildanger bereikt de bal nog maar net als eerste. Wildanger geeft de bal voor. Eilenbecker verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Spinelli passt de bal zonder na te denken. Wildanger rent richting de bal. Met opzet legt Carnol zijn tegenspeler op de grond. Wildanger is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kancel zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Eilenbecker probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: akiakiu758@yahoo.com 46%, Soldats Brillants 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
akiakiu758@yahoo.com - Soldats Brillants 0:0

47e minuut.
Feit rent richting de bal. Feit speelt de bal door. Joly is nu in balbezit. Joly schiet op doel. Na een snelle pass probeert Feit de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Carlotti passt de bal zonder na te denken. Simon is nu in balbezit. Simon passt de bal zonder na te denken. Nickels bereikt de bal nog maar net als eerste. Nickels draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Pace geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Doeltrap. Eilenbecker trapt de bal weg. Klungelig pakt Kancel de bal. Kancel haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Wildanger rent richting de bal. Ruppert bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruppert met een sublieme pass. Nickels rent richting de bal. Nickels schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
akiakiu758@yahoo.com - Soldats Brillants 1:0

73e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Gloden niet meer kan verder spelen. Roda komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Ruppert met de inworp. Fernandes is nu in balbezit. Fernandes geeft een lange en hoge pass. Carlotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Carlotti haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: akiakiu758@yahoo.com 62%, Soldats Brillants 38%.
akiakiu758@yahoo.com - Soldats Brillants 1:0