Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Soldats Brillants akiakiu758@yahoo.com
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
42% Spel op eigen helft 58%
9 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.1 gemiddelde waardering 15.7
poor Schieten poor
weak Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


15e minuut.
Hoscheid geeft een hoge lob. Inworp. Ruppert met de inworp. Fernandes is nu in balbezit. Fernandes geeft een hoge lob. Paal! Gloden werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Joly bereikt de bal nog maar net als eerste. Joly haalt uit met een fantastische trap. Santer probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Soldats Brillants - akiakiu758@yahoo.com 1:0

16e minuut.
Wildanger geeft een hoge lob. Ruppert kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Carnol de bal onder controle te krijgen. Nickels bereikt de bal nog maar net als eerste. Nickels haalt uit met een fantastische trap. Eilenbecker kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Nickels rent richting de bal. Mayrisch kopt de bal weg. Bockel bereikt de bal nog maar net als eerste. Bockel geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Hoscheid passt de bal in één keer door. Fernandes rent richting de bal. Fernandes passt de bal met de wreef. Joly bereikt de bal nog maar net als eerste. Joly draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Carnol probeert naar een medespeler te passen. Spielmann rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Fernandes. Fernandes krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Nickels rent richting de bal. Carnol verovert de bal door een tackle van achteren. Carnol speelt de bal door. Joly rent richting de bal. Joly schiet op doel. Gloden bokst de bal weg.

25e minuut.
Santer geeft een hoge lob. Inworp. Carlotti zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fernandes is nu in balbezit. Fernandes geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Ruppert raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Christen komt het veld opgelopen. Ruppert met de inworp. Fernandes bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernandes draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Wildanger bereikt de bal nog maar net als eerste. Christen onderschept slim de pass. Christen passt de bal in één keer door. Joly rent richting de bal. Joly draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Hoscheid verovert de bal door een tackle van achteren. Hoscheid passt de bal zonder na te denken. Nickels is nu in balbezit. Nickels schiet op doel. Eilenbecker maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Soldats Brillants - akiakiu758@yahoo.com 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Soldats Brillants 45%, akiakiu758@yahoo.com 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Soldats Brillants - akiakiu758@yahoo.com 1:1

54e minuut.
Spinelli verovert de bal door een tackle van achteren. Spinelli geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Carlotti zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fernandes geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Kancel geeft een lange en hoge pass. Inworp. Carlotti met een snelle inworp. Fernandes bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernandes geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Santer trapt de bal weg. Wildanger kopt de bal weg. Nickels rent richting de bal. Nickels schiet op doel. Eilenbecker probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Christen bereikt de bal nog maar net als eerste. Wildanger onderschept slim de pass. Nickels bereikt de bal nog maar net als eerste. Nickels haalt uit met een fantastische trap. Mayrisch probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Feit trapt de bal weg van het doel. Carnol kopt de bal weg. Hoscheid geeft de bal voor. Carlotti is nu in balbezit. Carlotti draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Nickels passt de bal met de wreef. Kancel is nu in balbezit. Kancel passt de bal zonder na te denken. Nickels bereikt de bal nog maar net als eerste. Nickels haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Soldats Brillants 39%, akiakiu758@yahoo.com 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Soldats Brillants - akiakiu758@yahoo.com 1:1