Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FOLA ESCH Fc Bull Dogs Ettelbruck
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
41% Spel op eigen helft 59%
8 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 16.6
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


13e minuut.
Bonne speelt de bal door. Imdahl is nu in balbezit. Imdahl passt de bal zonder na te denken. Tessaro is nu in balbezit. Tessaro draait met de bal, schiet en ... Lemmer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Krieps passt de bal zonder na te denken. Bintz speelt de bal door. Metzler is nu in balbezit. Tessaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Tessaro draait met de bal, schiet en ... Paal!

27e minuut.
Rayal geeft een hoge lob. Imdahl is nu in balbezit. Grimal verovert de bal door een tackle van achteren. Capelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Capelli haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Krieps rent richting de bal. Metzler verovert de bal door een tackle van achteren. Metzler passt de bal met de wreef. Tessaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Tessaro haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FOLA ESCH 43%, Fc Bull Dogs Ettelbruck 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FOLA ESCH - Fc Bull Dogs Ettelbruck 0:0

84e minuut.
Doeltrap. Lemmer met een harde bal richting middenveld. Lahure kopt de bal weg. Grimal rent richting de bal. Grimal draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Grosbusch bereikt de bal nog maar net als eerste. Grosbusch speelt de bal door. Imdahl rent richting de bal. Grimal rent richting de bal. Grimal draait met de bal, schiet en ... Coppin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FOLA ESCH 40%, Fc Bull Dogs Ettelbruck 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FOLA ESCH - Fc Bull Dogs Ettelbruck 0:0