Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Bull Dogs Ettelbruck FOLA ESCH
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
45% Spel op eigen helft 55%
8 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.7 gemiddelde waardering 16.1
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


6e minuut.
Krieps is nu in balbezit. Metzler verovert de bal door een tackle van achteren. Metzler met een sublieme pass. Tessaro is nu in balbezit. Tessaro haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Inworp. Bonne met de inworp. Rayal onderschept slim de pass. Metzler bereikt de bal nog maar net als eerste. Metzler haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Imdahl rent richting de bal. Metzler rent richting de bal. Metzler speelt de bal door. Tessaro rent richting de bal. Tessaro haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Grimal rent richting de bal. Grimal geeft de bal voor. Canard probeert de bal aan de voet te houden. Capelli is nu in balbezit. Capelli draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Coppin trapt de bal weg van het doel. Rayal kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Sibertin de bal onder controle te krijgen. Capelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Capelli haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Rayal passt de bal zonder na te denken. Bonne rent richting de bal. Krieps tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Krieps krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Coppin met een sublieme pass. Rayal kopt de bal weg. Capelli probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Grimal rent richting de bal. Grimal haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Imdahl is nu in balbezit. Grimal onderschept slim de pass. Grimal passt de bal in één keer door. Capelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Capelli schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Bernard geeft de bal voor. Inworp. Timoteo Rabico zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Grimal is nu in balbezit. Grimal schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Bull Dogs Ettelbruck - FOLA ESCH 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Bull Dogs Ettelbruck 48%, FOLA ESCH 52%.
Fc Bull Dogs Ettelbruck - FOLA ESCH 0:1

61e minuut.
Hedin rent richting de bal. Hedin probeert naar een medespeler te passen. Grimal bereikt de bal nog maar net als eerste. Grimal schiet op doel. Coppin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Bull Dogs Ettelbruck - FOLA ESCH 0:2

64e minuut.
Krieps zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lahure rent richting de bal. Lahure geeft de bal voor. Capelli rent richting de bal. Capelli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Bull Dogs Ettelbruck - FOLA ESCH 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Bull Dogs Ettelbruck 43%, FOLA ESCH 57%.
Fc Bull Dogs Ettelbruck - FOLA ESCH 0:3