Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fairplay Lux Éleveurs Excellents
532 Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
49% Spel op eigen helft 51%
8 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.9 gemiddelde waardering 17.4
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Goergen is nu in balbezit. Goergen passt de bal zonder na te denken. Beffort bereikt de bal nog maar net als eerste. Beffort haalt uit met een fantastische trap. Conter werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fairplay Lux - Éleveurs Excellents 1:0

12e minuut.
Goergen rent richting de bal. Amodio tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Goergen is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Carlotti met een snel genomen vrije trap. Plier probeert de bal met de borst te controleren. Goergen rent richting de bal. Goergen draait met de bal, schiet en ... Conter kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Goergen geeft de bal voor. Plier rent richting de bal. Hamer verovert de bal door een tackle van achteren. Hamer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fairplay Lux - Éleveurs Excellents 2:0

31e minuut.
Carlotti met een sublieme pass. Motté is nu in balbezit. Motté geeft een hoge lob. Granjon bereikt de bal nog maar net als eerste. Granjon haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Carlotti geeft een lange en hoge pass. Hamer bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamer met een sublieme pass. Beffort rent richting de bal. Beffort schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fairplay Lux 57%, Éleveurs Excellents 43%.
Fairplay Lux - Éleveurs Excellents 2:0

54e minuut.
Bintener rent richting de bal. Carlotti tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bintener is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Grethen met een snel genomen vrije trap. Daar is Gelhausen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Granjon bereikt de bal nog maar net als eerste. Granjon draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

55e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Droessart met een harde bal richting middenveld. Goergen kopt de bal weg. Hamer bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fairplay Lux - Éleveurs Excellents 3:0

59e minuut.
Mertzig geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Keup zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bintener rent richting de bal. Bintener draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fairplay Lux - Éleveurs Excellents 3:1

86e minuut.
Hamelius geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Steil met een snelle inworp. Goergen rent richting de bal. Goergen geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Klungelig pakt Plier de bal. Beffort is nu in balbezit. Beffort passt de bal met de wreef. Goergen bereikt de bal nog maar net als eerste. Goergen haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fairplay Lux 42%, Éleveurs Excellents 58%.
Fairplay Lux - Éleveurs Excellents 3:1