Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Éleveurs Excellents Fairplay Lux
Normal Tactiek 532
57% Balbezit 43%
28% Spel op eigen helft 72%
12 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 15.7
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


3e minuut.
Carlotti is nu in balbezit. Graf bereikt de bal nog maar net als eerste. Graf met een sublieme pass. Granjon rent richting de bal. Granjon draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Jeitz rent richting de bal. Jeitz passt de bal in één keer door. Beffort probeert naar een medespeler te passen. Hamer is nu in balbezit. Hamer haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Éleveurs Excellents - Fairplay Lux 0:1

12e minuut.
Graf rent richting de bal. Carlotti rent richting de bal. Graf onderschept slim de pass. Graf haalt uit met een fantastische trap. Droessart probeert de bal aan de voet te houden. Weis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Hamer is nu in balbezit. Christen verovert de bal door een tackle van achteren. Christen probeert naar een medespeler te passen. Granjon rent richting de bal. Granjon haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Steil is nu in balbezit. Steil passt de bal zonder na te denken. Hamer bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Éleveurs Excellents - Fairplay Lux 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Éleveurs Excellents 39%, Fairplay Lux 61%.
Éleveurs Excellents - Fairplay Lux 0:2

48e minuut.
Beffort is nu in balbezit. Hamelius verovert de bal door een tackle van achteren. Hamelius geeft de bal voor. Granjon bereikt de bal nog maar net als eerste. Granjon haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Éleveurs Excellents - Fairplay Lux 1:2

68e minuut.
Keup geeft een lange en hoge pass. Schaluls probeert de bal aan de voet te houden. Inworp. Keup zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Graf met een sublieme pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Amodio met een sublieme pass. Redzovic rent richting de bal. Redzovic met een sublieme pass. Granjon is nu in balbezit. Granjon schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Éleveurs Excellents 18%, Fairplay Lux 82%.
Éleveurs Excellents - Fairplay Lux 1:2