Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Peintres Jeunes akiakiu758@yahoo.com
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
45% Spel op eigen helft 55%
11 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 15.6
weak Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


1e minuut.
Goldschmit geeft de bal voor. Kancel bereikt de bal nog maar net als eerste. Atten onderschept slim de pass. Roda rent richting de bal. Roda schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Pace bereikt de bal nog maar net als eerste. Comes verovert de bal door een tackle van achteren. Comes probeert naar een medespeler te passen. Wildanger bereikt de bal nog maar net als eerste. Wildanger draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Feit geeft een lange en hoge pass. Wildanger probeert de bal aan de voet te houden. Thyes rent richting de bal. Wildanger onderschept slim de pass. Wildanger schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Thyes kopt de bal weg. Spielmann probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Atten rent richting de bal. Atten schiet op doel. Roda werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Peintres Jeunes - akiakiu758@yahoo.com 1:0

17e minuut.
Comes rent richting de bal. Comes passt de bal zonder na te denken. von Köpenick probeert de bal aan de voet te houden. Nickels rent richting de bal. Nickels schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Goldschmit kopt de bal weg. Atten bereikt de bal nog maar net als eerste. Atten passt de bal zonder na te denken. Roda rent richting de bal. Roda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Peintres Jeunes - akiakiu758@yahoo.com 2:0

25e minuut.
Thyes probeert naar een medespeler te passen. Spinelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Spinelli geeft een hoge lob. Daar is Nickels, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nickels haalt uit met een fantastische trap. Hervier verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Munchen raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Schammel komt het veld opgelopen.

39e minuut.
Atten geeft de bal voor. Lagadec heeft problemen om de bal te vangen. Roda rent richting de bal. Roda haalt uit met een fantastische trap. Feit probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Lagadec is nu in balbezit. Spielmann rent richting de bal. Spielmann met een sublieme pass. Bockel rent richting de bal. Bockel geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Peintres Jeunes 48%, akiakiu758@yahoo.com 52%.
Peintres Jeunes - akiakiu758@yahoo.com 2:0

48e minuut.
Roda trapt de bal weg. Pace heeft problemen om de bal te vangen. Kancel rent richting de bal. Atten verovert de bal door een tackle van achteren. Atten geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Kancel geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Goldschmit zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Atten bereikt de bal nog maar net als eerste. Atten draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

78e minuut.
Nickels draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Lahure de bal onder controle te krijgen. Atten probeert naar een medespeler te passen. Roda bereikt de bal nog maar net als eerste. Roda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Peintres Jeunes - akiakiu758@yahoo.com 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Peintres Jeunes 41%, akiakiu758@yahoo.com 59%.
Peintres Jeunes - akiakiu758@yahoo.com 3:0