Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Soldats Brillants Éleveurs Excellents
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
57% Spel op eigen helft 43%
8 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 18.1
weak Schieten weak
weak Passen hopeless
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Redzovic passt de bal met de wreef. Jeitz rent richting de bal. Jeitz passt de bal in één keer door. Granjon rent richting de bal. Granjon schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Pütz bereikt de bal nog maar net als eerste. Graf onderschept slim de pass. Graf schiet op doel. Eilenbecker werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Soldats Brillants - Éleveurs Excellents 0:1

12e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mersch met de inworp. Carnol probeert de bal met de borst te controleren. Carnol geeft een lange en hoge pass. Daar is Motté, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Conter kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Joly rent richting de bal. Joly draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Soldats Brillants - Éleveurs Excellents 1:1

20e minuut.
Amodio bereikt de bal nog maar net als eerste. Carnol verovert de bal door een tackle van achteren. Carnol met een sublieme pass. Carlotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Carlotti geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Mersch probeert naar een medespeler te passen. Ruppert is nu in balbezit. Ruppert geeft een lange en hoge pass. Joly krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Soldats Brillants - Éleveurs Excellents 2:1

39e minuut.
Fernandes bereikt de bal nog maar net als eerste. Joly is nu in balbezit. Plier onderschept slim de pass. Fernandes bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernandes haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Ruppert speelt de bal door. Fernandes bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernandes probeert naar een medespeler te passen. Joly bereikt de bal nog maar net als eerste. Joly schiet op doel. Conter probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Soldats Brillants 53%, Éleveurs Excellents 47%.
Soldats Brillants - Éleveurs Excellents 2:1

55e minuut.
Carnol is nu in balbezit. Hamelius onderschept slim de pass. Hamelius met een sublieme pass. Granjon rent richting de bal. Granjon draait met de bal, schiet en ... Eilenbecker kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Redzovic neemt de hoekschop. Eilenbecker probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Granjon springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Soldats Brillants - Éleveurs Excellents 2:2

58e minuut.
Carnol met een sublieme pass. Graf is nu in balbezit. Graf speelt de bal door. Pütz met een sublieme pass. Redzovic geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. Granjon is nu in balbezit. Granjon schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Hamelius kopt de bal weg. Daar is Mayrisch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Granjon bereikt de bal nog maar net als eerste. Granjon draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Soldats Brillants - Éleveurs Excellents 2:3

70e minuut.
Christen met een snelle inworp. Daar is Jeitz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jeitz passt de bal in één keer door. Granjon is nu in balbezit. Granjon haalt uit met een fantastische trap. Eilenbecker verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Soldats Brillants - Éleveurs Excellents 2:4

71e minuut.
Daar is Hamelius, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carlotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Hamelius zijn tegenspeler op de grond. Hamelius krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Hamelius passt de bal zonder na te denken. Amodio is nu in balbezit. Carnol begaat een overtreding. Carnol krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Soldats Brillants 62%, Éleveurs Excellents 38%.
Soldats Brillants - Éleveurs Excellents 2:4