Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Éleveurs Excellents Peintres Jeunes
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
46% Spel op eigen helft 54%
8 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 17.5
weak Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


22e minuut.
Klungelig pakt Thyes de bal. Bintener rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Thyes. Thyes krijgt een gele kaart. Bintener roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Bintener kan niet meer verder spelen. Graf komt het veld opgelopen.

32e minuut.
Goldschmit bereikt de bal nog maar net als eerste. Goldschmit probeert naar een medespeler te passen. Atten is nu in balbezit. Roda is nu in balbezit. Roda schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

43e minuut.
Goldschmit zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Atten rent richting de bal. Atten passt de bal met de wreef. Roda is nu in balbezit. Roda schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Éleveurs Excellents 58%, Peintres Jeunes 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Éleveurs Excellents - Peintres Jeunes 0:0

48e minuut.
Klungelig pakt Roda de bal. Plier onderschept slim de pass. Atten onderschept slim de pass. Atten draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Éleveurs Excellents - Peintres Jeunes 0:1

81e minuut.
Munchen geeft een hoge lob. Inworp. Keup zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Graf, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Graf geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Na een snelle pass probeert Atten de bal onder controle te krijgen. Amodio rent richting de bal. Amodio passt de bal met de wreef. Granjon bereikt de bal nog maar net als eerste. Granjon schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Éleveurs Excellents 34%, Peintres Jeunes 66%.
Éleveurs Excellents - Peintres Jeunes 0:1