Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
akiakiu758@yahoo.com Éleveurs Excellents
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
54% Spel op eigen helft 46%
6 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
16.5 gemiddelde waardering 19.2
poor Schieten poor
poor Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


11e minuut.
Spinelli kopt de bal weg. Jeitz heeft problemen om de bal te vangen. Jeitz speelt de bal door. Nickels is nu in balbezit. Nickels haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Bintener bereikt de bal nog maar net als eerste. Bintener speelt de bal door. Graf is nu in balbezit. Graf haalt uit met een fantastische trap. Santer probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
akiakiu758@yahoo.com - Éleveurs Excellents 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: akiakiu758@yahoo.com 55%, Éleveurs Excellents 45%.
akiakiu758@yahoo.com - Éleveurs Excellents 0:1

51e minuut.
Gloden trapt de bal weg van het doel. Jeitz kopt de bal weg. Santer controleert de bal met de borst. Graf bereikt de bal nog maar net als eerste. Graf draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Kancel raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Simon komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Plier trapt de bal weg van het doel. Spielmann kopt de bal weg. Wildanger rent richting de bal. Nickels is nu in balbezit. Nickels haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Amodio is nu in balbezit. Spielmann onderschept slim de pass. Spielmann met een sublieme pass. Nickels is nu in balbezit. Nickels haalt uit met een fantastische trap. Conter verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Spinelli heeft problemen om de bal te vangen. Keup is nu in balbezit. Keup speelt de bal door. Graf is nu in balbezit. Graf draait met de bal, schiet en ... Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: akiakiu758@yahoo.com 54%, Éleveurs Excellents 46%.
akiakiu758@yahoo.com - Éleveurs Excellents 0:1