Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Peintres Jeunes FOLA ESCH
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
12 Doelpogingen 6
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 15.9
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


4e minuut.
Roda rent richting de bal. Bintz is nu in balbezit. Roda verovert de bal door een tackle van achteren. Atten rent richting de bal. Atten schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Peintres Jeunes - FOLA ESCH 1:0

6e minuut.
Klungelig pakt Hedin de bal. Roda is nu in balbezit. Roda passt de bal zonder na te denken. Atten bereikt de bal nog maar net als eerste. Atten schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Peintres Jeunes - FOLA ESCH 2:0

7e minuut.
Klungelig pakt Lahure de bal. von Köpenick verovert de bal door een tackle van achteren. von Köpenick speelt de bal door. Grimal is nu in balbezit. Grimal draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Thyes probeert naar een medespeler te passen. Roda is nu in balbezit. Hedin verovert de bal door een tackle van achteren. Atten is nu in balbezit. Atten haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Peintres Jeunes - FOLA ESCH 3:0

15e minuut.
Goldschmit passt de bal in één keer door. Roda is nu in balbezit. Atten is nu in balbezit. Roda rent richting de bal. Roda haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
von Köpenick rent richting de bal. von Köpenick met een sublieme pass. Comes is nu in balbezit. Capelli verovert de bal door een tackle van achteren. Capelli schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Grimal kopt de bal weg. Lahure is nu in balbezit. Capelli verovert de bal door een tackle van achteren. Capelli schiet op doel. Hervier probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Peintres Jeunes - FOLA ESCH 3:1

40e minuut.
Capelli passt de bal in één keer door. Timoteo Rabico is nu in balbezit. Munchen tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Munchen krijgt een gele kaart.

45e minuut.
von Köpenick rent richting de bal. Grimal verovert de bal door een tackle van achteren. Grimal probeert naar een medespeler te passen. Capelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Capelli draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Peintres Jeunes 51%, FOLA ESCH 49%.
Peintres Jeunes - FOLA ESCH 3:1

49e minuut.
Courtet geeft een hoge lob. Atten is nu in balbezit. Atten passt de bal met de wreef. Roda is nu in balbezit. Roda schiet op doel. Lemmer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

53e minuut.
Atten passt de bal met de wreef. Roda bereikt de bal nog maar net als eerste. Krieps maakt een afschuwelijke overtreding. Krieps krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Goldschmit rent richting de bal. Courtet rent richting de bal. Courtet geeft de bal voor. Roda is nu in balbezit. Roda schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Peintres Jeunes 49%, FOLA ESCH 51%.
Peintres Jeunes - FOLA ESCH 3:1