Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fairplay Lux Soldats Brillants
532 Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
47% Spel op eigen helft 53%
5 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
15.9 gemiddelde waardering 17.4
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen weak
hopeless Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
d`Huart is nu in balbezit. Kancel verovert de bal door een tackle van achteren. Kancel geeft een hoge lob. Beffort heeft problemen om de bal te vangen. Beffort haalt uit met een fantastische trap. Eilenbecker bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Fairplay Lux - Soldats Brillants 1:0

6e minuut.
Schaluls is nu in balbezit. Schaluls geeft de bal voor. d`Huart probeert de bal aan de voet te houden. Carnol bereikt de bal nog maar net als eerste. Carnol geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

8e minuut.
d`Huart bereikt de bal nog maar net als eerste. Kancel bereikt de bal nog maar net als eerste. Kancel probeert naar een medespeler te passen. Beffort heeft problemen om de bal te vangen. Beffort draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fairplay Lux - Soldats Brillants 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fairplay Lux 45%, Soldats Brillants 55%.
Fairplay Lux - Soldats Brillants 2:0

55e minuut.
Droessart geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ruppert zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fernandes rent richting de bal. Fernandes schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fairplay Lux 48%, Soldats Brillants 52%.
Fairplay Lux - Soldats Brillants 2:0