Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Éleveurs Excellents Jeunesse Junglinster
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
48% Spel op eigen helft 52%
7 Doelpogingen 7
4 Overtredingen 2
3 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 17.1
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


17e minuut.
Amodio verovert de bal door een tackle van achteren. Amodio speelt de bal door. Granjon is nu in balbezit. Granjon draait met de bal, schiet en ... Sevenig probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Éleveurs Excellents - Jeunesse Junglinster 1:0

23e minuut.
Hamelius kopt de bal weg. Clausse controleert de bal met de borst. Granjon begaat een overtreding. Granjon krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Meylender met een sublieme pass. Keup rent richting de bal. Pupovac bereikt de bal nog maar net als eerste. Keup verovert de bal door een tackle van achteren. Keup geeft de bal voor. Sevenig probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Donckels probeert de bal aan de voet te houden. Granjon rent richting de bal. Granjon haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Éleveurs Excellents - Jeunesse Junglinster 2:0

26e minuut.
Spielmann met een sublieme pass. Klungelig pakt Pierret de bal. Granjon onderschept slim de pass. Granjon schiet op doel. De bal raakt de paal. Sevenig probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Éleveurs Excellents - Jeunesse Junglinster 3:0

34e minuut.
Bintener rent richting de bal. Bosseler verovert de bal door een tackle van achteren. Jeitz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jeitz krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Pupovac onderschept slim de pass. Pupovac geeft een hoge lob. Daar is Spielmann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Spielmann schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Conter probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Conter probeert naar een medespeler te passen. Meylender bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Amodio. Amodio krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Éleveurs Excellents 39%, Jeunesse Junglinster 61%.
Éleveurs Excellents - Jeunesse Junglinster 3:0

54e minuut.
Inglebert raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Weisgerber komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Amodio met een sublieme pass. Meylender is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Amodio. Meylender wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Éleveurs Excellents 56%, Jeunesse Junglinster 44%.
Éleveurs Excellents - Jeunesse Junglinster 3:0