Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Soldats Brillants FOLA ESCH
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
45% Spel op eigen helft 55%
8 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 16.6
weak Schieten unsatisfactory
weak Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


3e minuut.
Mersch geeft de bal voor. Rayal bereikt de bal nog maar net als eerste. Carnol onderschept slim de pass. Fernandes rent richting de bal. Fernandes schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Carlotti geeft een hoge lob. Grimal is nu in balbezit. Grimal passt de bal zonder na te denken. Capelli is nu in balbezit. Capelli draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Rayal verovert de bal door een tackle van achteren. Fernandes onderschept slim de pass. Fernandes probeert naar een medespeler te passen. Joly rent richting de bal. Joly schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Grimal geeft een lange en hoge pass. Mersch probeert de bal aan de voet te houden. Ruppert probeert naar een medespeler te passen. Joly is nu in balbezit. Joly haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Soldats Brillants - FOLA ESCH 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Soldats Brillants 49%, FOLA ESCH 51%.
Soldats Brillants - FOLA ESCH 1:0

53e minuut.
Rayal passt de bal zonder na te denken. d`Huart rent richting de bal. Met opzet legt Grimal zijn tegenspeler op de grond. Grimal is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

82e minuut.
Fernandes rent richting de bal. Krieps verovert de bal door een tackle van achteren. Krieps geeft een hoge lob. Capelli rent richting de bal. Capelli haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Soldats Brillants 41%, FOLA ESCH 59%.
Soldats Brillants - FOLA ESCH 1:0