Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nhà Đất Hồ Vũ cảnh thảo clup
Normal Tactiek canh
53% Balbezit 47%
47% Spel op eigen helft 53%
11 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
31.1 gemiddelde waardering 26.6
zwak Schieten waardeloos
slecht Passen matig
zeer goed Verdedigen zwak


11e minuut.
Fernández Rebollo geeft de bal voor. Gómez Castaño bereikt de bal nog maar net als eerste. Gómez Castaño met een sublieme pass. Trela rent richting de bal. Trela draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Iżmanowski is nu in balbezit. Lízl speelt de bal door. Boccato kopt de bal weg. Sieradzki rent richting de bal. Sieradzki passt de bal zonder na te denken.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nhà Đất Hồ Vũ 43%, cảnh thảo clup 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Nhà Đất Hồ Vũ - cảnh thảo clup 0:0

58e minuut.
Fernández Rebollo met een sublieme pass. Triệu Thái bereikt de bal nog maar net als eerste. Triệu Thái probeert naar een medespeler te passen. Tousset is nu in balbezit. Tousset schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nhà Đất Hồ Vũ - cảnh thảo clup 0:1

65e minuut.
Thành Ðạt rent richting de bal. Osadici onderschept slim de pass. Osadici speelt de bal door. Trela bereikt de bal nog maar net als eerste. Trela schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Bülbüloğlu kopt de bal weg. Baldissero heeft problemen om de bal te vangen. Fernández Rebollo is nu in balbezit. Quang Thịnh verovert de bal door een tackle van achteren. Quang Thịnh draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

86e minuut.
Boccato onderschept slim de pass. Gamer is nu in balbezit. Gamer passt de bal zonder na te denken. Iżmanowski is nu in balbezit. Iżmanowski haalt uit met een fantastische trap. Lízl verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nhà Đất Hồ Vũ 50%, cảnh thảo clup 50%.
Nhà Đất Hồ Vũ - cảnh thảo clup 0:1