Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sói Khanhhoa AFC
Though The Ball Tactiek 3412
43% Balbezit 57%
57% Spel op eigen helft 43%
3 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 3
52.4 gemiddelde waardering 58.1
very good Schieten excellent
solid Passen excellent
very good Verdedigen formidable


2e minuut.
Marell kopt de bal weg. Daar is af Geijerstam, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Luetich is nu in balbezit. af Geijerstam onderschept slim de pass. af Geijerstam draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Calle geeft een hoge lob. Huy Phong onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Yuanzhang zal de hoekschop nemen. Charron maakt een snoekduik en kopt de bal. Cachia bokst de bal weg.

14e minuut.
Minh Khôi geeft een hoge lob. Szyc kopt de bal weg. Daar is Luetich, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marell is nu in balbezit. Marell schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Quốc Bảo speelt de bal door. Szyc bereikt de bal nog maar net als eerste. Szyc speelt de bal door. Marell is nu in balbezit. Marell schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Buday bokst de bal weg.

31e minuut.
Szyc passt de bal in één keer door. af Geijerstam is nu in balbezit. Maroso is nu in balbezit. af Geijerstam onderschept slim de pass. af Geijerstam haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sói - Khanhhoa AFC 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sói 55%, Khanhhoa AFC 45%.
Sói - Khanhhoa AFC 0:1

49e minuut.
Yuanzhang is nu in balbezit. Yuanzhang passt de bal in één keer door. Huy Phong bereikt de bal nog maar net als eerste. Charron verovert de bal door een tackle van achteren. Charron schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Niedziela bereikt de bal nog maar net als eerste. Niedziela geeft een hoge lob. Daar is Borodosky, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szyc rent richting de bal. Szyc schiet op doel. Buday verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. af Geijerstam bereikt de bal nog maar net als eerste. af Geijerstam schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sói - Khanhhoa AFC 0:2

79e minuut.
Thế Doanh met een sublieme pass. Khắc Cường rent richting de bal. Khắc Cường geeft de bal voor. Marell maakt een snoekduik en kopt de bal. Buday probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sói - Khanhhoa AFC 0:3

83e minuut.
Maroso passt de bal in één keer door. Thế Doanh rent richting de bal. Charron onderschept slim de pass. Charron haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sói - Khanhhoa AFC 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sói 60%, Khanhhoa AFC 40%.
Sói - Khanhhoa AFC 1:3