Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cây Sấu Đổ 05C4A TME
C1 Tactiek Địa Kiếp
54% Balbezit 46%
42% Spel op eigen helft 58%
5 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 4
44.8 gemiddelde waardering 48.7
redelijk Schieten formidabel
solide Passen goed
zeer goed Verdedigen solide


6e minuut.
Hoàng Khánh kopt de bal weg. Aslan is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Barón. Barón krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Mister is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Montanha. Mister raakt geblesseerd tijdens het duel. Mister zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Molteberg springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

39e minuut.
Aguilera speelt de bal door. Mister bereikt de bal nog maar net als eerste. Mister passt de bal met de wreef. Molteberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Molteberg schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cây Sấu Đổ 40%, 05C4A TME 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Cây Sấu Đổ - 05C4A TME 0:0

55e minuut.
De Backer passt de bal in één keer door. Zagdański rent richting de bal. Zagdański geeft een hoge lob. Constantinescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Constantinescu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Cabrera met een harde bal richting middenveld. Barco kopt de bal weg. Daar is De Backer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Huuva rent richting de bal. Huuva draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Aslan rent richting de bal. Barón verovert de bal door een tackle van achteren. Barón met een sublieme pass. Mister bereikt de bal nog maar net als eerste. Mister geeft de bal voor. Buraczek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cây Sấu Đổ 43%, 05C4A TME 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Cây Sấu Đổ - 05C4A TME 0:0