Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SunnyLe Namle
451cool Tactiek tan cong pro
51% Balbezit 49%
44% Spel op eigen helft 56%
7 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.9 gemiddelde waardering 48
adequate Schieten very good
adequate Passen adequate
solid Verdedigen very good


2e minuut.
Chavez Frias passt de bal in één keer door. Šotola rent richting de bal. Šotola speelt de bal door. Luria is nu in balbezit. Luria haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Stampa probeert naar een medespeler te passen. Luria rent richting de bal. Luria passt de bal zonder na te denken. Ottakringer rent richting de bal. Ottakringer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SunnyLe - Namle 0:1

21e minuut.
Pfister rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Maji. Pfister is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pierniczak zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Tau, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tau springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Luria bereikt de bal nog maar net als eerste. Luria met een sublieme pass. Ottakringer bereikt de bal nog maar net als eerste. Ottakringer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SunnyLe - Namle 0:2

36e minuut.
Ottakringer speelt de bal door. Luria bereikt de bal nog maar net als eerste. Luria passt de bal met de wreef. Šotola is nu in balbezit. Šotola geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.

38e minuut.
Stampa rent richting de bal. Stampa geeft een hoge lob. Luria rent richting de bal. Luria draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SunnyLe - Namle 0:3

44e minuut.
Kurzaj rent richting de bal. Kurzaj geeft een lange en hoge pass. Pfister heeft problemen om de bal te vangen. Markus bereikt de bal nog maar net als eerste. Markus schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SunnyLe 53%, Namle 47%.
SunnyLe - Namle 0:3

66e minuut.
Klungelig pakt Luria de bal. Chavez Frias rent richting de bal. Pierniczak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pierniczak krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Trerecki met een snelle inworp. Pfister bereikt de bal nog maar net als eerste. Pfister geeft een lange en hoge pass. Kurzaj is nu in balbezit. Kurzaj schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

75e minuut.
Trung Việt probeert naar een medespeler te passen. Stampa rent richting de bal. Stampa passt de bal met de wreef. Ottakringer rent richting de bal. Ottakringer schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Pfister bereikt de bal nog maar net als eerste. Maji verovert de bal door een tackle van achteren. Markus verovert de bal door een tackle van achteren. Markus draait met de bal, schiet en ... Quốc Trung maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SunnyLe - Namle 1:3

81e minuut.
Pierniczak rent richting de bal. Pierniczak passt de bal zonder na te denken. Maji controleert de bal met de borst. Pfister rent richting de bal. Pfister draait met de bal, schiet en ... Quốc Trung probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
SunnyLe - Namle 2:3

85e minuut.
Sturdza geeft een hoge lob. Inworp. Stampa met een snelle inworp. Klungelig pakt Trung Việt de bal. Stampa geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SunnyLe 36%, Namle 64%.
SunnyLe - Namle 2:3