Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
jame napon
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
53% Spel op eigen helft 47%
9 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 14.6
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Daar is Ting, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Saithong speelt de bal door. Anuia bereikt de bal nog maar net als eerste. Saithong is nu in balbezit. Saithong schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Lao-Jaruphan werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Jindamai is nu in balbezit. Kunthana legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Jindamai raakt geblesseerd tijdens het duel. Silvermoon legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Lao-Jaruphan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
jame - napon 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: jame 56%, napon 44%.
jame - napon 0:1

49e minuut.
Buranasupkajorn met een snelle inworp. Saithong rent richting de bal. Saithong passt de bal met de wreef. Silvermoon bereikt de bal nog maar net als eerste. Silvermoon haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Junheng rent richting de bal. Gocher-san onderschept slim de pass. Gocher-san probeert naar een medespeler te passen. Nimitbunnasarn is nu in balbezit. Nimitbunnasarn draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
jame - napon 1:1

67e minuut.
Tsu-Fung trapt de bal weg. Boonkasemsanti kopt de bal weg. Gocher-san bereikt de bal nog maar net als eerste. Nimitbunnasarn rent richting de bal. Nimitbunnasarn draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Junheng passt de bal met de wreef. Nimitbunnasarn bereikt de bal nog maar net als eerste. Ting bereikt de bal nog maar net als eerste. Nimitbunnasarn verovert de bal door een tackle van achteren. Nimitbunnasarn draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Gocher-san bereikt de bal nog maar net als eerste. Nimitbunnasarn is nu in balbezit. Tsu-Fung is nu in balbezit. Nimitbunnasarn rent richting de bal. Nimitbunnasarn schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: jame 50%, napon 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
jame - napon 1:1