Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Salem Town BismarkFC United
Operation Tactiek 352
45% Balbezit 55%
53% Spel op eigen helft 47%
3 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.3 gemiddelde waardering 48.5
good Schieten solid
adequate Passen good
very good Verdedigen very good


21e minuut.
De Boeck verovert de bal door een tackle van achteren. De Boeck passt de bal in één keer door. Pukkila met een sublieme pass. Kryszałowicz rent richting de bal. Kryszałowicz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Descarga met een sublieme pass. Tenkhoff is nu in balbezit. Tenkhoff passt de bal in één keer door. Fuentes de la Roca is nu in balbezit. Fuentes de la Roca schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Dobrogeanu heeft problemen om de bal te vangen. Dobrogeanu passt de bal in één keer door. Rubattino rent richting de bal. Kryszałowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Kryszałowicz schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Salem Town 54%, BismarkFC United 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Salem Town - BismarkFC United 0:0

47e minuut.
Himzanija onderschept slim de pass. Descarga verovert de bal door een tackle van achteren. Descarga passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Pawlicki de bal. Pawlicki haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Doeltrap. Uy met een harde bal richting middenveld. De Boeck kopt de bal weg. Dobrogeanu rent richting de bal. Dobrogeanu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Dobrogeanu rent richting de bal. Dobrogeanu met een sublieme pass. Daar is Sepini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kryszałowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kryszałowicz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Kurzak speelt de bal door. Pawlicki is nu in balbezit. Pawlicki passt de bal zonder na te denken. Popescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Popescu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Salem Town 53%, BismarkFC United 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Salem Town - BismarkFC United 0:0