Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
wilsons strikers F.C. Cannelloni
343 Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
15% Spel op eigen helft 85%
49 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.7 gemiddelde waardering 23.6
very good Schieten poor
good Passen poor
average Verdedigen poor


3e minuut.
Franczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Franczyk met een sublieme pass. Gascón rent richting de bal. Gascón geeft een hoge lob. Reijnders springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Ferguson bereikt de bal nog maar net als eerste. Gascón onderschept slim de pass. Gascón geeft de bal voor. Soares Nascimento bereikt de bal nog maar net als eerste. Soares Nascimento schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
wilsons strikers - F.C. Cannelloni 1:0

7e minuut.
Soares Nascimento passt de bal met de wreef. Vianna rent richting de bal. Vianna passt de bal in één keer door. Reijnders is nu in balbezit. Reijnders draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
wilsons strikers - F.C. Cannelloni 2:0

9e minuut.
Franczyk passt de bal in één keer door. Gascón is nu in balbezit. Gascón passt de bal met de wreef. Vianna bereikt de bal nog maar net als eerste. Vianna haalt uit met een fantastische trap. Johnson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Vianna rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Folgora neemt de hoekschop. Soares Nascimento bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
wilsons strikers - F.C. Cannelloni 3:0

13e minuut.
Vianna passt de bal zonder na te denken. Folgora is nu in balbezit. Folgora geeft een lange en hoge pass. Daar is Soares Nascimento, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Soares Nascimento haalt uit met een fantastische trap. Johnson bokst de bal weg. Soares Nascimento kopt de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

15e minuut.
Gascón rent richting de bal. Gascón geeft de bal voor. Daar is Marshall, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Soares Nascimento bereikt de bal nog maar net als eerste. Soares Nascimento haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
wilsons strikers - F.C. Cannelloni 4:0

15e minuut.
Ferguson geeft de bal voor. Inworp. Gascón met een snelle inworp. Reijnders rent richting de bal. Reijnders geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Williams probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Reijnders is nu in balbezit. Ferguson rent richting de bal. Reijnders verovert de bal door een tackle van achteren. Reijnders schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Bidas verovert de bal door een tackle van achteren. Bidas passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Soares Nascimento de bal. Vianna rent richting de bal. Vianna haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Reijnders rent richting de bal. Ferguson begaat een overtreding. Reijnders is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Franczyk met een snel genomen vrije trap. Soares Nascimento is nu in balbezit. Soares Nascimento schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Reijnders bereikt de bal nog maar net als eerste. Reijnders schiet op doel. Johnson bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
wilsons strikers - F.C. Cannelloni 5:0

26e minuut.
Klungelig pakt McDonald de bal. Bidas probeert naar een medespeler te passen. Soares Nascimento is nu in balbezit. Soares Nascimento draait met de bal, schiet en ... Johnson maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
wilsons strikers - F.C. Cannelloni 6:0

27e minuut.
Reijnders bereikt de bal nog maar net als eerste. Bidas bereikt de bal nog maar net als eerste. Bidas speelt de bal door. Soares Nascimento heeft problemen om de bal te vangen. Soares Nascimento haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Reijnders rent richting de bal. Reijnders geeft een hoge lob. Klungelig pakt Soares Nascimento de bal. Soares Nascimento draait met de bal, schiet en ... Johnson werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
wilsons strikers - F.C. Cannelloni 7:0

33e minuut.
Klungelig pakt Kelly de bal. Vianna bereikt de bal nog maar net als eerste. Vianna passt de bal zonder na te denken. Soares Nascimento bereikt de bal nog maar net als eerste. Soares Nascimento schiet op doel. Johnson bokst de bal weg.

35e minuut.
Gascón geeft een lange en hoge pass. Daar is Lisbie, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Reijnders is nu in balbezit. Reijnders haalt uit met een fantastische trap. Johnson maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
wilsons strikers - F.C. Cannelloni 8:0

37e minuut.
Williams is nu in balbezit. Gascón verovert de bal door een tackle van achteren. Gascón speelt de bal door. Soares Nascimento is nu in balbezit. Soares Nascimento schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Reijnders rent richting de bal. Reijnders haalt uit met een fantastische trap. Johnson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Soares Nascimento rent richting de bal. Reijnders is nu in balbezit. Soares Nascimento is nu in balbezit. Reijnders bereikt de bal nog maar net als eerste. Reijnders draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

42e minuut.
Marshall kopt de bal weg. Kelly rent richting de bal. Vianna tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vianna krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Daar is Gascón, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. King is nu in balbezit. Gascón met een sublieme pass. Soares Nascimento is nu in balbezit. Soares Nascimento draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Vianna rent richting de bal. Vianna passt de bal in één keer door. Soares Nascimento is nu in balbezit. Soares Nascimento draait met de bal, schiet en ... Johnson probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
wilsons strikers - F.C. Cannelloni 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: wilsons strikers 19%, F.C. Cannelloni 81%.
wilsons strikers - F.C. Cannelloni 9:0

46e minuut.
Marshall geeft de bal voor. Franczyk controleert de bal met de borst. Bidas probeert naar een medespeler te passen. Reijnders is nu in balbezit. Reijnders draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Folgora is nu in balbezit. Folgora passt de bal met de wreef. Soares Nascimento is nu in balbezit. Soares Nascimento schiet op doel. Johnson maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
wilsons strikers - F.C. Cannelloni 10:0

54e minuut.
Bidas controleert de bal met de borst. Bidas probeert naar een medespeler te passen. Folgora speelt de bal door. Soares Nascimento bereikt de bal nog maar net als eerste. Soares Nascimento schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Reijnders rent richting de bal. Reijnders geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Marshall de bal. Vianna rent richting de bal. Vianna schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Bidas probeert naar een medespeler te passen. Soares Nascimento bereikt de bal nog maar net als eerste. Soares Nascimento passt de bal zonder na te denken. Vianna rent richting de bal. Vianna haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Williams is nu in balbezit. Williams passt de bal zonder na te denken. Franczyk probeert naar een medespeler te passen. Vianna is nu in balbezit. Vianna passt de bal in één keer door.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Johnson trapt de bal weg. Gascón kopt de bal weg. Soares Nascimento probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Soares Nascimento haalt uit met een fantastische trap. Johnson werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
wilsons strikers - F.C. Cannelloni 11:0

71e minuut.
Gascón met de inworp. Reijnders rent richting de bal. Reijnders geeft de bal voor. Folgora is nu in balbezit. Folgora geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Williams geeft de bal voor. Inworp. Folgora zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Reijnders bereikt de bal nog maar net als eerste. Reijnders schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

77e minuut.
Bidas rent richting de bal. Bidas probeert naar een medespeler te passen. Gascón heeft problemen om de bal te vangen. Gascón geeft een hoge lob. Soares Nascimento maakt een snoekduik en kopt de bal. Johnson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

79e minuut.
Vianna rent richting de bal. Vianna passt de bal met de wreef. Bidas speelt de bal door. Soares Nascimento is nu in balbezit. Soares Nascimento draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Soares Nascimento rent richting de bal. Bidas rent richting de bal. Bidas passt de bal met de wreef. Vianna rent richting de bal. Vianna haalt uit met een fantastische trap. Johnson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Franczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Franczyk met een sublieme pass. Williams rent richting de bal. Reijnders verovert de bal door een tackle van achteren. Reijnders draait met de bal, schiet en ... Johnson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Franczyk rent richting de bal. Franczyk speelt de bal door. Vianna met een sublieme pass. Soares Nascimento bereikt de bal nog maar net als eerste. Soares Nascimento draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
wilsons strikers - F.C. Cannelloni 12:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: wilsons strikers 11%, F.C. Cannelloni 89%.
wilsons strikers - F.C. Cannelloni 12:0