Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
kingston lokomotiv Salem Town
Boemi Tactiek Operation
55% Balbezit 45%
33% Spel op eigen helft 67%
17 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
60.1 gemiddelde waardering 44.5
formidable Schieten good
excellent Passen average
very good Verdedigen excellent


5e minuut.
Munita haalt uit met een fantastische trap. Uy speelt de bal door. Steenvoorden kopt de bal weg. Munita bereikt de bal nog maar net als eerste. Munita haalt uit met een fantastische trap. Uy probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
kingston lokomotiv - Salem Town 1:0

6e minuut.
Ruano speelt de bal door. Steenvoorden rent richting de bal. Steenvoorden passt de bal in één keer door. Munita rent richting de bal. Munita schiet op doel. Uy probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Tenkhoff bereikt de bal nog maar net als eerste. Gadecki geeft een hoge lob. Tenkhoff probeert naar een medespeler te passen. Fuentes de la Roca bereikt de bal nog maar net als eerste. Fuentes de la Roca haalt uit met een fantastische trap. Katsanos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Ruano geeft een hoge lob. Klungelig pakt Steenvoorden de bal. Steenvoorden probeert naar een medespeler te passen. Munita bereikt de bal nog maar net als eerste. Munita schiet op doel. Uy probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Đình Dương geeft een lange en hoge pass. Tenkhoff kopt de bal weg. Kaitala met een sublieme pass. Munita rent richting de bal. Munita draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Inworp. Carol zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sturdza is nu in balbezit. Sturdza draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
kingston lokomotiv - Salem Town 2:0

42e minuut.
Munita verovert de bal door een tackle van achteren. Rubattino legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Munita is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Şahverdiyev kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Uy probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
kingston lokomotiv - Salem Town 3:0

45e minuut.
Kurzak onderschept slim de pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Munita met een snelle inworp. Steenvoorden is nu in balbezit. Steenvoorden haalt uit met een fantastische trap. Uy bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kingston lokomotiv 31%, Salem Town 69%.
kingston lokomotiv - Salem Town 3:0

54e minuut.
Şahverdiyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Klimowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Şahverdiyev verovert de bal door een tackle van achteren. Şahverdiyev schiet op doel. Uy maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
kingston lokomotiv - Salem Town 4:0

58e minuut.
Steenvoorden met een sublieme pass. Munita bereikt de bal nog maar net als eerste. Danciu maakt een afschuwelijke overtreding. Danciu krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Steenvoorden geeft een hoge lob. Gualdana kopt de bal weg. Munita is nu in balbezit. Munita haalt uit met een fantastische trap. Uy probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal! Daar is Rubattino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Descarga bereikt de bal nog maar net als eerste. Şahverdiyev verovert de bal door een tackle van achteren. Şahverdiyev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
kingston lokomotiv - Salem Town 5:0

66e minuut.
Pawlicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Pawlicki heeft problemen om de bal te vangen. Pawlicki probeert naar een medespeler te passen. Kurzak geeft de bal voor. Pawlicki geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Kurzak met een snelle inworp. Pawlicki geeft de bal voor. Klungelig pakt McDonald de bal. Popescu verovert de bal door een tackle van achteren. Popescu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Descarga kopt de bal weg. Đình Dương rent richting de bal. Đình Dương passt de bal zonder na te denken. Munita rent richting de bal. Munita haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kingston lokomotiv 35%, Salem Town 65%.
kingston lokomotiv - Salem Town 5:0