Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Akatsuki F.C FanMUVN
31231 copy Tactiek 433 atk
47% Balbezit 53%
45% Spel op eigen helft 55%
6 Doelpogingen 15
4 Overtredingen 2
3 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
43.2 gemiddelde waardering 47.1
redelijk Schieten goed
matig Passen goed
redelijk Verdedigen zeer goed


5e minuut.
Skogseth rent richting de bal. Skogseth probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Spanopoulos de bal. Spanopoulos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Akatsuki F.C - FanMUVN 1:0

12e minuut.
Dawidowski passt de bal in één keer door. Quang bereikt de bal nog maar net als eerste. Quang passt de bal zonder na te denken. Mai Hùng heeft problemen om de bal te vangen. Mai Hùng haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Quang probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Antonsson rent richting de bal. Skogseth schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Skogseth krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Aranlı geeft de bal voor. Andrianos kopt de bal weg. Klungelig pakt Trọng Hà de bal. Spanopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Spanopoulos draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Mai Hùng passt de bal zonder na te denken. Murdza is nu in balbezit. Murdza passt de bal in één keer door. Quang rent richting de bal. Quang haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Voorn bereikt de bal nog maar net als eerste. Dawidowski verovert de bal door een tackle van achteren. Dawidowski speelt de bal door. Mai Hùng rent richting de bal. Mai Hùng haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Akatsuki F.C - FanMUVN 1:1

41e minuut.
Lumi onderschept slim de pass. Mai Hùng verovert de bal door een tackle van achteren. Aranlı legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Aranlı krijgt een gele kaart. Mai Hùng wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Mai Hùng kan niet meer verder spelen. Evensen komt het veld opgelopen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Murdza neemt zijn aanloop. De bal vliegt tegen de lat.

43e minuut.
Văn Trí bereikt de bal nog maar net als eerste. Văn Trí geeft een hoge lob. Evensen kopt de bal weg. Daar is Murdza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Murdza schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Akatsuki F.C 54%, FanMUVN 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Akatsuki F.C - FanMUVN 1:1

47e minuut.
Andrianos probeert de bal aan de voet te houden. Uliczka geeft de bal voor. Quang is nu in balbezit. Quang schiet op doel. Daribyan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Akatsuki F.C - FanMUVN 1:2

52e minuut.
Lumi controleert de bal met de borst. Quang bereikt de bal nog maar net als eerste. Lumi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lumi krijgt een gele kaart. Quang is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Antonsson met een snel genomen vrije trap. Murdza springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Kadeš rent richting de bal. Dawidowski verovert de bal door een tackle van achteren. Dawidowski geeft een hoge lob. Quang bereikt de bal nog maar net als eerste. Quang geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Tilkici speelt de bal door. Quang is nu in balbezit. Quang passt de bal in één keer door. Murdza bereikt de bal nog maar net als eerste. Murdza haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Trọng Hà onderschept slim de pass. Trọng Hà geeft een hoge lob. Apostolescu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dasovic bereikt de bal nog maar net als eerste. Dasovic geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Dawidowski rent richting de bal. Dawidowski heeft problemen om de bal te vangen. Dawidowski met een sublieme pass. Quang bereikt de bal nog maar net als eerste. Quang geeft een lange en hoge pass. Daribyan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Akatsuki F.C 36%, FanMUVN 64%.
Akatsuki F.C - FanMUVN 1:2