Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
50 iran team
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
32% Spel op eigen helft 68%
20 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 15.1
zwak Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


8e minuut.
Hoveyda probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ibn-Seif rent richting de bal. Khanlary rent richting de bal. Kaleel verovert de bal door een tackle van achteren. Kaleel schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rahman zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tabet rent richting de bal. Bani-Sadr verovert de bal door een tackle van achteren. Bani-Sadr schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Hoveyda speelt de bal door. Askari is nu in balbezit. Askari passt de bal in één keer door. Muhammadi rent richting de bal. Muhammadi geeft de bal voor. Mutlaq probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 50 31%, iran team 69%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
50 - iran team 0:0

47e minuut.
Sassi bereikt de bal nog maar net als eerste. Sassi passt de bal zonder na te denken. Bani-Sadr bereikt de bal nog maar net als eerste. Bani-Sadr draait met de bal, schiet en ... Ziadi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
50 - iran team 0:1

50e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Mutlaq trapt de bal weg. Alam met een sublieme pass. Hoveyda is nu in balbezit. Hoveyda haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Hushmand passt de bal in één keer door. Bani-Sadr is nu in balbezit. Ibn-Seif begaat een overtreding. Ibn-Seif krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Kaleel rent richting de bal. Naqid tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kaleel is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ibn-Seif zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Askari, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Klungelig pakt Ibn-Seif de bal. Hushmand probeert naar een medespeler te passen. Burujirdi rent richting de bal. Hoveyda onderschept slim de pass. Hoveyda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
50 - iran team 1:1

73e minuut.
Ibn-Seif probeert de bal aan de voet te houden. Bani-Sadr rent richting de bal. Ibn-Seif begaat een overtreding. Bani-Sadr roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Bani-Sadr kan niet meer verder spelen. Maradi komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 50 34%, iran team 66%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
50 - iran team 1:1
50