Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bianconeri_98 iran team
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
59% Spel op eigen helft 41%
4 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.7 gemiddelde waardering 17.1
zwak Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


12e minuut.
Jayhoon rent richting de bal. Hushmand bereikt de bal nog maar net als eerste. Hushmand passt de bal zonder na te denken. Bani-Sadr bereikt de bal nog maar net als eerste. Bani-Sadr haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Osmyniji trapt de bal weg. Naqid kopt de bal weg. Jayhoon rent richting de bal. Bani-Sadr verovert de bal door een tackle van achteren. Bani-Sadr haalt uit met een fantastische trap. Tiabi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bianconeri_98 - iran team 0:1

19e minuut.
Sassi speelt de bal door. Hushmand bereikt de bal nog maar net als eerste. Hushmand passt de bal zonder na te denken. Bani-Sadr is nu in balbezit. Bani-Sadr haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bianconeri_98 - iran team 0:2

22e minuut.
Tiabi trapt de bal weg. Jayhoon rent richting de bal. Jayhoon passt de bal met de wreef. Na`imi is nu in balbezit. Na`imi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Mutlaq trapt de bal weg. Naqid kopt de bal weg. Hushmand probeert naar een medespeler te passen. Daar is Bani-Sadr, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bani-Sadr schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bianconeri_98 - iran team 0:3

37e minuut.
Khanlary rent richting de bal. Jayhoon rent richting de bal. Jayhoon probeert naar een medespeler te passen. Bani-Sadr is nu in balbezit. Bani-Sadr schiet op doel. Tiabi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bianconeri_98 55%, iran team 45%.
Bianconeri_98 - iran team 0:3

59e minuut.
Joman bereikt de bal nog maar net als eerste. Hushmand is nu in balbezit. Hushmand passt de bal zonder na te denken. Bani-Sadr is nu in balbezit. Bani-Sadr draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Ibn-Seif met een sublieme pass. Tabatabai rent richting de bal. Tabatabai passt de bal met de wreef. Bani-Sadr bereikt de bal nog maar net als eerste. Bani-Sadr draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

73e minuut.
Khanlary geeft een hoge lob. Joman is nu in balbezit. Met opzet legt Hushmand zijn tegenspeler op de grond. Hushmand krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Hushmand probeert naar een medespeler te passen. Bani-Sadr rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nefteziri. Nefteziri krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Rahman is nu in balbezit. Joman is nu in balbezit. Rahman maakt een afschuwelijke overtreding. Rahman krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bianconeri_98 63%, iran team 37%.
Bianconeri_98 - iran team 0:3