Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AKRITAS adamos
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
55% Spel op eigen helft 45%
7 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.7 gemiddelde waardering 17.2
weak Schieten poor
hopeless Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


11e minuut.
Şevketoğlu is nu in balbezit. Panayi is nu in balbezit. Panayi haalt uit met een fantastische trap. Constanti probeert de bal aan de voet te houden. Miamiliotis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AKRITAS - adamos 0:1

29e minuut.
Eliçin met de inworp. Loizidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kizas begaat een overtreding. Kizas krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Özkök met een sublieme pass. Papageorgiou is nu in balbezit. Papageorgiou passt de bal in één keer door. Tsolakis is nu in balbezit. Tsolakis haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Tsolakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsolakis schiet op doel. Gökcekuş verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal. Daar is Tsopanis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
AKRITAS - adamos 1:1

40e minuut.
Karseras passt de bal met de wreef. Şevketoğlu rent richting de bal. Met opzet legt Constanti zijn tegenspeler op de grond. Constanti krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Gökcekuş speelt de bal door. Constanti kopt de bal weg. Daar is Fasouliotis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tsolakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsolakis draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AKRITAS 65%, adamos 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AKRITAS - adamos 1:1

54e minuut.
Özerdem bereikt de bal nog maar net als eerste. Özerdem speelt de bal door. Fasouliotis bereikt de bal nog maar net als eerste. Özkök verovert de bal door een tackle van achteren. Özkök geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Yiangoudakis geeft een lange en hoge pass. Özkök rent richting de bal. Özkök geeft een hoge lob. Klungelig pakt Tsolakis de bal. Tsolakis haalt uit met een fantastische trap. Gökcekuş verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Karseras de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AKRITAS 45%, adamos 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AKRITAS - adamos 1:1