Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ΑΕΚ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕ stratos fc
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
48% Spel op eigen helft 52%
11 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 19.5
weak Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


21e minuut.
Sylvestros onderschept slim de pass. Nolan probeert naar een medespeler te passen. Sylvestros speelt de bal door. Tartaros rent richting de bal. Tartaros haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Çankaya kopt de bal weg. Fokas is nu in balbezit. Fokas passt de bal in één keer door. Tartaros is nu in balbezit. Tartaros schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
ΑΕΚ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕ - stratos fc 0:1

29e minuut.
Mouchtaris is nu in balbezit. Grivas onderschept slim de pass. Grivas passt de bal zonder na te denken. Akar rent richting de bal. Akar haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

31e minuut.
Neofytides verovert de bal door een tackle van achteren. Mouchtaris is nu in balbezit. Mouchtaris passt de bal in één keer door. Grivas bereikt de bal nog maar net als eerste. Grivas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Prillos probeert naar een medespeler te passen. Grivas rent richting de bal. Grivas passt de bal zonder na te denken. Akar bereikt de bal nog maar net als eerste. Akar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ΑΕΚ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕ - stratos fc 1:1

38e minuut.
Daar is Nolan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sylvestros onderschept slim de pass. Sylvestros probeert naar een medespeler te passen. Tartaros is nu in balbezit. Tartaros draait met de bal, schiet en ... Şevket verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Manyera geeft de bal voor. Kissas kopt de bal weg. Klungelig pakt Levent de bal. Tartaros bereikt de bal nog maar net als eerste. Tartaros schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ΑΕΚ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕ 52%, stratos fc 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ΑΕΚ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕ - stratos fc 1:1

48e minuut.
Platsiaras bereikt de bal nog maar net als eerste. Platsiaras geeft een lange en hoge pass. Kocagöz kopt de bal weg. Akar bereikt de bal nog maar net als eerste. Akar haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Kalogiros kopt de bal weg. Inworp. Özyalçın met de inworp. Sylvestros controleert de bal met de borst. Sylvestros geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Fokas passt de bal met de wreef. Sylvestros rent richting de bal. Platsiaras tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Platsiaras krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ΑΕΚ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕ 44%, stratos fc 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ΑΕΚ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕ - stratos fc 1:1