Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
stratos fc AKRITAS
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
51% Spel op eigen helft 49%
8 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 14.8
weak Schieten weak
poor Passen hopeless
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


9e minuut.
Kizas rent richting de bal. Tartaros onderschept slim de pass. Germanou is nu in balbezit. Tartaros rent richting de bal. Tartaros draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Constanti is nu in balbezit. Germanou verovert de bal door een tackle van achteren. Germanou passt de bal met de wreef. Tartaros rent richting de bal. Tartaros draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
stratos fc - AKRITAS 1:0

25e minuut.
Papadopoulos speelt de bal door. Tsolakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kissas legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Tsolakis is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tsolakis neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Mouchtaris geeft de bal voor. Inworp. Papadopoulos met de inworp. Varnavas is nu in balbezit. Varnavas geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Germanou onderschept slim de pass. Germanou met een sublieme pass. Yiangoudakis met een sublieme pass. Tartaros bereikt de bal nog maar net als eerste. Tartaros schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Mut probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: stratos fc 51%, AKRITAS 49%.
stratos fc - AKRITAS 1:0

75e minuut.
Mouchtaris rent richting de bal. Papadopoulos rent richting de bal. Mouchtaris bereikt de bal nog maar net als eerste. Papadopoulos verovert de bal door een tackle van achteren. Papadopoulos geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Özkök bereikt de bal nog maar net als eerste. Fokas bereikt de bal nog maar net als eerste. Özkök tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Özkök krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: stratos fc 51%, AKRITAS 49%.
stratos fc - AKRITAS 1:0