Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ΑΕΚ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕ anorthosis
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
44% Spel op eigen helft 56%
12 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 20.7
zwak Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


6e minuut.
Tekman rent richting de bal. Tekman geeft de bal voor. Manyera heeft problemen om de bal te vangen. Tselepis rent richting de bal. Tselepis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Nolan verovert de bal door een tackle van achteren. Nolan geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Kambilli de bal. Akar bereikt de bal nog maar net als eerste. Akar draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Klungelig pakt Daskalakis de bal. Grivas onderschept slim de pass. Grivas passt de bal zonder na te denken. Akar is nu in balbezit. Akar schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Pakkos verovert de bal door een tackle van achteren. Pakkos speelt de bal door. Akif rent richting de bal. Tselepis verovert de bal door een tackle van achteren. Tselepis haalt uit met een fantastische trap. Şevket verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Tselepis is nu in balbezit. Tselepis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Nolan bereikt de bal nog maar net als eerste. Nolan passt de bal in één keer door. Daskalakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Grivas onderschept slim de pass. Grivas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ΑΕΚ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕ - anorthosis 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ΑΕΚ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕ 49%, anorthosis 51%.
ΑΕΚ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕ - anorthosis 1:0

48e minuut.
Nalbantoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Grivas verovert de bal door een tackle van achteren. Grivas passt de bal met de wreef. Akar bereikt de bal nog maar net als eerste. Akar schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
ΑΕΚ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕ - anorthosis 2:0

62e minuut.
Savva probeert naar een medespeler te passen. Akif bereikt de bal nog maar net als eerste. Tselepis onderschept slim de pass. Tselepis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ΑΕΚ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕ - anorthosis 2:1

63e minuut.
Levent kopt de bal weg. Akif probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Basman rent richting de bal. Basman draait met de bal, schiet en ... Şevket werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Marangos is nu in balbezit. Çankaya verovert de bal door een tackle van achteren. Çankaya passt de bal in één keer door. Akar is nu in balbezit. Akar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ΑΕΚ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕ - anorthosis 3:1

84e minuut.
Akar rent richting de bal. Akar passt de bal in één keer door. Çankaya is nu in balbezit. Çankaya geeft een hoge lob. Akar springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ΑΕΚ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕ 38%, anorthosis 62%.
ΑΕΚ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕ - anorthosis 3:1