Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AKRITAS LARNACA REDS 7
Normal Tactiek nikos
47% Balbezit 53%
61% Spel op eigen helft 39%
2 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 23.2
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
zwak Verdedigen slecht


3e minuut.
Demiral onderschept slim de pass. Weich bereikt de bal nog maar net als eerste. Demiral schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Demiral krijgt een gele kaart. Weich is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Beceren zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Marchewka kopt de bal weg. Karvazonis rent richting de bal. Karvazonis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Zeki Avcı bereikt de bal nog maar net als eerste. Pastecki is nu in balbezit. Pastecki passt de bal met de wreef. Marchewka bereikt de bal nog maar net als eerste. Marchewka schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Zeki Avcı onderschept slim de pass. Zeki Avcı geeft een hoge lob. Tsolakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsolakis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AKRITAS - LARNACA REDS 7 1:0

38e minuut.
Onbaşı geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pastecki met de inworp. Marchewka rent richting de bal. Marchewka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
AKRITAS - LARNACA REDS 7 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AKRITAS 68%, LARNACA REDS 7 32%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AKRITAS - LARNACA REDS 7 1:1

74e minuut.
Beceren rent richting de bal. Tsolakis verovert de bal door een tackle van achteren. Pastecki begaat een overtreding. Pastecki krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Hollo geeft een lange en hoge pass. Mut bereikt de bal nog maar net als eerste. Karvazonis rent richting de bal. Marchewka is nu in balbezit. Marchewka draait met de bal, schiet en ... Miamiliotis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Na een snelle pass probeert Panayiotou de bal onder controle te krijgen. Pastecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Pastecki geeft een hoge lob. Karvazonis heeft problemen om de bal te vangen. Karvazonis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AKRITAS 54%, LARNACA REDS 7 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AKRITAS - LARNACA REDS 7 1:1