Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Astromeritis Legends ΑΕΚ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕ
5-4-1 Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
43% Spel op eigen helft 57%
10 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.6 gemiddelde waardering 19.4
slecht Schieten zwak
waardeloos Passen waardeloos
zwak Verdedigen slecht


2e minuut.
Nolan met een snelle inworp. Çankaya rent richting de bal. Çankaya met een sublieme pass. Grivas is nu in balbezit. Grivas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Platsiaras kopt de bal weg. Grivas bereikt de bal nog maar net als eerste. Giorgallas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Giorgallas krijgt een gele kaart.

5e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Çankaya zal de hoekschop nemen. Yücel kan de bal niet met de borst controleren. Platsiaras bereikt de bal nog maar net als eerste. Grivas bereikt de bal nog maar net als eerste. Grivas draait met de bal, schiet en ... Eliçin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Astromeritis Legends - ΑΕΚ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕ 0:1

24e minuut.
Inworp. Andreazza zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Yücel rent richting de bal. Grivas verovert de bal door een tackle van achteren. Grivas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Dağlı is nu in balbezit. Dağlı met een sublieme pass. Yalkut rent richting de bal. Yalkut schiet op doel. Manyera probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Yücel geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Dağlı is nu in balbezit. Dağlı met een sublieme pass. Yalkut is nu in balbezit. Yalkut haalt uit met een fantastische trap. Şevket probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Astromeritis Legends - ΑΕΚ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕ 1:1

43e minuut.
Grivas is nu in balbezit. Grivas geeft een lange en hoge pass. Prillos kan de bal niet met de borst controleren. Akar is nu in balbezit. Akar draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Sporcuoğlu geeft de bal voor. Dağlı geeft een hoge lob. Yalkut is nu in balbezit. Yalkut schiet op doel. Şevket verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Astromeritis Legends - ΑΕΚ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕ 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Astromeritis Legends 49%, ΑΕΚ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕ 51%.
Astromeritis Legends - ΑΕΚ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕ 2:1

46e minuut.
Çankaya probeert de bal aan de voet te houden. Dağlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Dağlı passt de bal zonder na te denken. Yalkut rent richting de bal. Yalkut draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Astromeritis Legends - ΑΕΚ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕ 3:1

50e minuut.
Özuslu is nu in balbezit. Özuslu geeft de bal voor. Nolan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Yalkut bereikt de bal nog maar net als eerste. Yalkut schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Dağlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Dağlı geeft een lange en hoge pass. Manyera heeft problemen om de bal te vangen. Yalkut rent richting de bal. Yalkut draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Prillos speelt de bal door. Özuslu is nu in balbezit. Özuslu passt de bal zonder na te denken. Yalkut bereikt de bal nog maar net als eerste. Yalkut draait met de bal, schiet en ... Şevket probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Astromeritis Legends 38%, ΑΕΚ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕ 62%.
Astromeritis Legends - ΑΕΚ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕ 3:1