Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
anorthosis stratos fc
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
56% Spel op eigen helft 44%
5 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 19
slecht Schieten zwak
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


31e minuut.
Basman heeft problemen om de bal te vangen. Germanou rent richting de bal. Germanou passt de bal met de wreef. Tartaros rent richting de bal. Tartaros schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
anorthosis - stratos fc 0:1

40e minuut.
Constantinides kopt de bal weg. Marangos heeft problemen om de bal te vangen. Germanou met een sublieme pass. Klungelig pakt Tartaros de bal. Tartaros haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
anorthosis - stratos fc 0:2

41e minuut.
Tselepis onderschept slim de pass. Tselepis met een sublieme pass. Pakkos is nu in balbezit. Tartaros verovert de bal door een tackle van achteren. Tartaros draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: anorthosis 61%, stratos fc 39%.
anorthosis - stratos fc 0:2

63e minuut.
Pakkos rent richting de bal. Pakkos probeert naar een medespeler te passen. Basman rent richting de bal. Basman schiet op doel. Atakan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
anorthosis - stratos fc 1:2

67e minuut.
Mouchtaris geeft een hoge lob. Kambilli kan de bal niet met de borst controleren. Daskalakis rent richting de bal. Tartaros is nu in balbezit. Tartaros schiet op doel. Zembashis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
anorthosis - stratos fc 1:3

77e minuut.
Özyalçın rent richting de bal. Pakkos is nu in balbezit. Met opzet legt Özyalçın zijn tegenspeler op de grond. Pakkos raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Pakkos kan niet meer verder spelen. Okkarides komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: anorthosis 51%, stratos fc 49%.
anorthosis - stratos fc 1:3