Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AKRITAS Astromeritis Legends
Normal Tactiek 5-4-1
47% Balbezit 53%
74% Spel op eigen helft 26%
2 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16 gemiddelde waardering 17.6
zwak Schieten waardeloos
hopeloos Passen hopeloos
slecht Verdedigen slecht


4e minuut.
Özuslu probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Dağlı de bal. Dağlı met een sublieme pass. Chorattas rent richting de bal. Chorattas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Mut geeft een lange en hoge pass. Dağlı rent richting de bal. Met opzet legt Özkök zijn tegenspeler op de grond. Özkök krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Dağlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Özerdem verovert de bal door een tackle van achteren. Özerdem met een sublieme pass. Chorattas is nu in balbezit. Chorattas schiet op doel. Miamiliotis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal. Chorattas rent richting de bal. De bal raakt de paal. Chorattas is nu in balbezit. Chorattas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AKRITAS - Astromeritis Legends 0:1

29e minuut.
Onbaşı geeft een lange en hoge pass. Inworp. Yücel met de inworp. Chorattas bereikt de bal nog maar net als eerste. Chorattas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AKRITAS - Astromeritis Legends 0:2

38e minuut.
Giorgallas probeert naar een medespeler te passen. Dağlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Dağlı passt de bal zonder na te denken. Chorattas is nu in balbezit. Chorattas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Zeki Avcı is nu in balbezit. Zeki Avcı geeft een hoge lob. Tsatalmpasidis kopt de bal weg. Panayiotou is nu in balbezit. Panayiotou schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AKRITAS 81%, Astromeritis Legends 19%.
AKRITAS - Astromeritis Legends 0:2

88e minuut.
Özuslu onderschept slim de pass. Özuslu met een sublieme pass. Yiangoudakis is nu in balbezit. Chorattas rent richting de bal. Chorattas draait met de bal, schiet en ... Miamiliotis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AKRITAS 66%, Astromeritis Legends 34%.
AKRITAS - Astromeritis Legends 0:2