Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
adamos Astromeritis Legends
Normal Tactiek 5-4-1
49% Balbezit 51%
70% Spel op eigen helft 30%
3 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 21.4
zwak Schieten waardeloos
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


1e minuut.
Özuslu met een snelle inworp. Dağlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Dağlı speelt de bal door. Chorattas bereikt de bal nog maar net als eerste. Chorattas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Gökcekuş met een harde bal richting middenveld. Dağlı kopt de bal weg. Düzgün bereikt de bal nog maar net als eerste. Chorattas onderschept slim de pass. Chorattas haalt uit met een fantastische trap. Gökcekuş probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
adamos - Astromeritis Legends 0:1

7e minuut.
Vougiouklis verovert de bal door een tackle van achteren. Vougiouklis geeft een hoge lob. Chorattas bereikt de bal nog maar net als eerste. Chorattas schiet op doel. Karseras probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Şevketoğlu draait met de bal, schiet en ... Giorgallas met een sublieme pass. Vougiouklis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Akçal neemt de hoekschop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: adamos 83%, Astromeritis Legends 17%.
adamos - Astromeritis Legends 0:1

54e minuut.
Dağlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Dağlı speelt de bal door. Karseras is nu in balbezit. Chorattas verovert de bal door een tackle van achteren. Chorattas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Dağlı rent richting de bal. Sigrasitis onderschept slim de pass. Sigrasitis probeert naar een medespeler te passen. Chorattas bereikt de bal nog maar net als eerste. Chorattas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Karseras is nu in balbezit. Karseras passt de bal in één keer door. Düzgün probeert de bal met de borst te controleren. Chorattas rent richting de bal. Chorattas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Giorgallas is nu in balbezit. Yücel is nu in balbezit. Şevketoğlu probeert naar een medespeler te passen. Chorattas rent richting de bal. Chorattas haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Kâtip geeft een lange en hoge pass. Inworp. Dağlı zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Özuslu geeft een hoge lob. Tsopanis probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: adamos 58%, Astromeritis Legends 42%.
adamos - Astromeritis Legends 0:1