Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sergipool ΑΕΚ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕ
New Era Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
45% Spel op eigen helft 55%
13 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
20.2 gemiddelde waardering 18.5
slecht Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


10e minuut.
Alpturk passt de bal met de wreef. Ziya rent richting de bal. Ziya geeft een lange en hoge pass. Tsikkos bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsikkos schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Akif geeft de bal voor. Inworp. Tsikkos met de inworp. Phillipou rent richting de bal. Phillipou geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Çankaya met de inworp. Ziya rent richting de bal. Grivas onderschept slim de pass. Grivas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Tsikkos is nu in balbezit. Akif bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsikkos verovert de bal door een tackle van achteren. Tsikkos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sergipool - ΑΕΚ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕ 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sergipool 51%, ΑΕΚ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕ 49%.
Sergipool - ΑΕΚ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕ 1:0

48e minuut.
Ziya met een snelle inworp. Phillipou rent richting de bal. Phillipou speelt de bal door. Prokopis bereikt de bal nog maar net als eerste. Prokopis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Akif geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ziya met de inworp. Tsikkos rent richting de bal. Tsikkos haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Assiotis geeft de bal voor. Manyera rent richting de bal. Manyera geeft een lange en hoge pass. Prokopis bereikt de bal nog maar net als eerste. Prokopis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Akif verovert de bal door een tackle van achteren. Akif geeft een hoge lob. Akar bereikt de bal nog maar net als eerste. Akar schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Assiotis geeft een hoge lob. Inworp. Kalogiros met een snelle inworp. Prillos is nu in balbezit. Prillos geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sergipool 38%, ΑΕΚ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕ 62%.
Sergipool - ΑΕΚ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕ 1:0