Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ΑΕΚ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕ Sergipool
Normal Tactiek New Era
54% Balbezit 46%
56% Spel op eigen helft 44%
3 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 20.7
zwak Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


2e minuut.
Tsikkos verovert de bal door een tackle van achteren. Tsikkos speelt de bal door. Prokopis rent richting de bal. Prokopis draait met de bal, schiet en ... Şevket maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ΑΕΚ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕ - Sergipool 0:1

7e minuut.
Pieris rent richting de bal. Phillipou is nu in balbezit. Phillipou probeert naar een medespeler te passen. Ziya bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziya haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ΑΕΚ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕ - Sergipool 0:2

11e minuut.
Phillipou rent richting de bal. Phillipou geeft een hoge lob. Klungelig pakt Manyera de bal. Prokopis bereikt de bal nog maar net als eerste. Prokopis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ΑΕΚ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕ - Sergipool 0:3

12e minuut.
Grivas verovert de bal door een tackle van achteren. Grivas met een sublieme pass. Kalogiros speelt de bal door. Prillos is nu in balbezit. Prillos geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Prokopis kan de bal niet met de borst controleren. Akif rent richting de bal. Prokopis onderschept slim de pass. Tsikkos is nu in balbezit. Tsikkos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ΑΕΚ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕ - Sergipool 0:4

22e minuut.
Nolan verovert de bal door een tackle van achteren. Sylvestros geeft een lange en hoge pass. Prokopis kopt de bal weg. Tsikkos bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsikkos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ΑΕΚ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕ - Sergipool 0:5

31e minuut.
Prillos probeert naar een medespeler te passen. Phillipou is nu in balbezit. Phillipou passt de bal in één keer door. Prokopis is nu in balbezit. Prokopis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Kavazis onderschept slim de pass. Kavazis geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Çankaya zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Grivas geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Tsikkos is nu in balbezit. Tsikkos speelt de bal door. Prokopis rent richting de bal. Prokopis schiet op doel. Şevket maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ΑΕΚ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕ - Sergipool 0:6

39e minuut.
Çankaya bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziya onderschept slim de pass. Ziya met een sublieme pass. Grivas bereikt de bal nog maar net als eerste. Grivas schiet op doel. Economou probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ΑΕΚ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕ 56%, Sergipool 44%.
ΑΕΚ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕ - Sergipool 0:6

47e minuut.
Assiotis geeft een hoge lob. Prokopis bereikt de bal nog maar net als eerste. Manyera bereikt de bal nog maar net als eerste. Prokopis onderschept slim de pass. Prokopis haalt uit met een fantastische trap. Şevket kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Akif heeft problemen om de bal te vangen. Tsikkos bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsikkos haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
ΑΕΚ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕ - Sergipool 0:7

86e minuut.
Levent met een sublieme pass. Nolan is nu in balbezit. Nolan geeft de bal voor. Akar bereikt de bal nog maar net als eerste. Akar schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ΑΕΚ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕ 56%, Sergipool 44%.
ΑΕΚ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕ - Sergipool 0:7