Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LARNACA REDS 7 stratos fc
nikos Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
37% Spel op eigen helft 63%
14 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
22.6 gemiddelde waardering 20.2
weak Schieten average
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


10e minuut.
Pastecki probeert naar een medespeler te passen. Karvazonis bereikt de bal nog maar net als eerste. Karvazonis speelt de bal door. Marchewka is nu in balbezit. Marchewka haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Atakan trapt de bal weg. Karvazonis kopt de bal weg. Kissas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Marchewka is nu in balbezit. Marchewka draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Karvazonis onderschept slim de pass. Neofytides onderschept slim de pass. Neofytides geeft een hoge lob. Alpturk heeft problemen om de bal te vangen. Weich geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Hollo met de inworp. Deaconu is nu in balbezit. Met opzet legt Constantinides zijn tegenspeler op de grond. Constantinides krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Pastecki passt de bal met de wreef. Karvazonis is nu in balbezit. Marchewka bereikt de bal nog maar net als eerste. Marchewka draait met de bal, schiet en ... Atakan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
LARNACA REDS 7 - stratos fc 1:0

44e minuut.
Kocagöz geeft een lange en hoge pass. Inworp. Weich zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hörster is nu in balbezit. Hörster haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LARNACA REDS 7 37%, stratos fc 63%.
LARNACA REDS 7 - stratos fc 1:0

61e minuut.
Na een snelle pass probeert Marchewka de bal onder controle te krijgen. Constantinides rent richting de bal. Karvazonis verovert de bal door een tackle van achteren. Marchewka is nu in balbezit. Marchewka haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Otrocki geeft een hoge lob. Karvazonis is nu in balbezit. Deaconu is nu in balbezit. Karvazonis rent richting de bal. Karvazonis geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Deaconu met de inworp. Pastecki is nu in balbezit. Pastecki probeert naar een medespeler te passen. Karvazonis bereikt de bal nog maar net als eerste. Karvazonis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Kissas passt de bal in één keer door. Fokas bereikt de bal nog maar net als eerste. Fokas probeert naar een medespeler te passen. Marchewka rent richting de bal. Marchewka schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LARNACA REDS 7 37%, stratos fc 63%.
LARNACA REDS 7 - stratos fc 1:0