Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
stratos fc LARNACA REDS 7
Normal Tactiek nikos
45% Balbezit 55%
53% Spel op eigen helft 47%
3 Doelpogingen 14
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 21.5
zwak Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen zwak


2e minuut.
Otrocki geeft een hoge lob. Inworp. Özyalçın zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Germanou rent richting de bal. Germanou met een sublieme pass.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Weich geeft een lange en hoge pass. Karvazonis is nu in balbezit. Neofytides legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Karvazonis roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Karvazonis kan niet meer verder spelen. Necati Öykün komt het veld opgelopen. Marchewka neemt de penalty, wat een uithaal! Atakan bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
stratos fc - LARNACA REDS 7 0:1

25e minuut.
Mouchtaris is nu in balbezit. Necati Öykün onderschept slim de pass. Necati Öykün passt de bal in één keer door. Marchewka is nu in balbezit. Marchewka schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Deaconu probeert naar een medespeler te passen. Weich bereikt de bal nog maar net als eerste. Pastecki speelt de bal door. Marchewka bereikt de bal nog maar net als eerste. Marchewka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
stratos fc - LARNACA REDS 7 0:2

37e minuut.
Pastecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Pastecki passt de bal zonder na te denken. Marchewka bereikt de bal nog maar net als eerste. Constantinides is nu in balbezit. Constantinides passt de bal zonder na te denken.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Mouchtaris geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Deaconu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Necati Öykün, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Necati Öykün haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Marchewka is nu in balbezit. Marchewka schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: stratos fc 51%, LARNACA REDS 7 49%.
stratos fc - LARNACA REDS 7 0:2

56e minuut.
Mouchtaris is nu in balbezit. Necati Öykün verovert de bal door een tackle van achteren. Necati Öykün probeert naar een medespeler te passen. Marchewka is nu in balbezit. Marchewka draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Pastecki probeert de bal met de borst te controleren. Pastecki speelt de bal door. Neofytides heeft problemen om de bal te vangen. Marchewka is nu in balbezit. Marchewka haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Marchewka raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. De Jaeghere komt het veld opgelopen.

65e minuut.
De Jaeghere is nu in balbezit. Neofytides verovert de bal door een tackle van achteren. Necati Öykün onderschept slim de pass. De Jaeghere rent richting de bal. De Jaeghere haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: stratos fc 55%, LARNACA REDS 7 45%.
stratos fc - LARNACA REDS 7 0:2