Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
☆Khánh Hòa☆FC☆ dongphuong overcome
4123test Tactiek 4 3 3
52% Balbezit 48%
43% Spel op eigen helft 57%
9 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
9 Buitenspel 2
62.3 gemiddelde waardering 54.5
excellent Schieten solid
excellent Passen good
very good Verdedigen solid


8e minuut.
Debnár bereikt de bal nog maar net als eerste. Debnár probeert naar een medespeler te passen. Quốc Bảo is nu in balbezit. Quốc Bảo schiet op doel. Perczak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
☆Khánh Hòa☆FC☆ - dongphuong overcome 0:1

11e minuut.
Debnár passt de bal met de wreef. Quốc Bảo is nu in balbezit. Văn Tài is nu in balbezit. Văn Tài draait met de bal, schiet en ... Perczak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Klungelig pakt Sokołowski de bal. Sokołowski passt de bal zonder na te denken. Racciatti is nu in balbezit. Racciatti draait met de bal, schiet en ... Oltibov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
☆Khánh Hòa☆FC☆ - dongphuong overcome 1:1

15e minuut.
Homík passt de bal zonder na te denken. Quốc Hưng geeft een lange en hoge pass. Slavchev kopt de bal weg. Racciatti is nu in balbezit. Racciatti draait met de bal, schiet en ... Oltibov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Vidić probeert naar een medespeler te passen. Sokołowski is nu in balbezit. Quốc Hưng schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Quốc Hưng krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Văn Tài is nu in balbezit. Kalem onderschept slim de pass. Quốc Bảo bereikt de bal nog maar net als eerste. Quốc Bảo draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
☆Khánh Hòa☆FC☆ - dongphuong overcome 1:2

32e minuut.
Palimąka met de inworp. Karasavvidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Łacek onderschept slim de pass. Łacek geeft een lange en hoge pass. Racciatti krijgt zijn hoofd ertegen. Oltibov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Hoài Bắc raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

43e minuut.
Quốc Hưng speelt de bal door. Homík is nu in balbezit. Homík geeft de bal voor. Văn Tài geeft een hoge lob. Quốc Bảo maakt een snoekduik en kopt de bal. Perczak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ☆Khánh Hòa☆FC☆ 43%, dongphuong overcome 57%.
☆Khánh Hòa☆FC☆ - dongphuong overcome 1:2

50e minuut.
Sokołowski passt de bal met de wreef. Racciatti is nu in balbezit. Carvajal legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Carvajal krijgt een gele kaart. Racciatti raakt geblesseerd tijdens het duel. Racciatti neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Oltibov bokst de bal weg.

50e minuut.
Oltibov probeert naar een medespeler te passen. Văn Tài kopt de bal weg. Märtmaa is nu in balbezit. Quốc Bảo onderschept slim de pass. Quốc Bảo schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

52e minuut.
Märtmaa geeft de bal voor. Racciatti kopt de bal weg. Łacek bereikt de bal nog maar net als eerste. Łacek geeft een hoge lob. Racciatti rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
☆Khánh Hòa☆FC☆ - dongphuong overcome 2:2

55e minuut.
Goitia Peña probeert naar een medespeler te passen. Sokołowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sokołowski geeft een hoge lob. Racciatti krijgt zijn hoofd ertegen. Oltibov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
☆Khánh Hòa☆FC☆ - dongphuong overcome 3:2

57e minuut.
Debnár passt de bal zonder na te denken. Karasavvidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Karasavvidis geeft de bal voor. Quốc Bảo bereikt de bal nog maar net als eerste. Quốc Bảo haalt uit met een fantastische trap. Perczak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Goitia Peña passt de bal in één keer door. Palimąka is nu in balbezit. Palimąka passt de bal met de wreef. Racciatti bereikt de bal nog maar net als eerste. Racciatti haalt uit met een fantastische trap. Oltibov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Sokołowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sokołowski passt de bal met de wreef. Palimąka rent richting de bal. Palimąka geeft een lange en hoge pass. Racciatti maakt een snoekduik en kopt de bal. Oltibov bokst de bal weg.

73e minuut.
Palimąka is nu in balbezit. Karasavvidis verovert de bal door een tackle van achteren. Karasavvidis geeft een lange en hoge pass. Văn Tài bereikt de bal nog maar net als eerste. Văn Tài haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Slavchev geeft de bal voor. Łacek controleert de bal met de borst. Karasavvidis geeft een hoge lob. Quốc Bảo is nu in balbezit. Quốc Bảo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Vidić passt de bal met de wreef. Sokołowski rent richting de bal. Sokołowski probeert naar een medespeler te passen. Racciatti bereikt de bal nog maar net als eerste. Racciatti draait met de bal, schiet en ... Oltibov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ☆Khánh Hòa☆FC☆ 44%, dongphuong overcome 56%.
☆Khánh Hòa☆FC☆ - dongphuong overcome 3:2