Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
almyros 7 savvas
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
51% Spel op eigen helft 49%
8 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.1 gemiddelde waardering 18.1
poor Schieten unsatisfactory
average Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Özdil passt de bal in één keer door. Daar is Yiangoudakis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lemesios bereikt de bal nog maar net als eerste. Avgousti rent richting de bal. Avgousti schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Emin Kaptan verovert de bal door een tackle van achteren. Emin Kaptan speelt de bal door. Theodotou bereikt de bal nog maar net als eerste. Özdil rent richting de bal. Özdil haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Tartaros met een snelle inworp. Vehit rent richting de bal. Met opzet legt Avgousti zijn tegenspeler op de grond. Vehit raakt geblesseerd tijdens het duel. Vehit met een snel genomen vrije trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: almyros 7 52%, savvas 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
almyros 7 - savvas 0:0

46e minuut.
Yiangoudakis geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vehit met een snelle inworp. Klungelig pakt Celalletinoğlu de bal. Celalletinoğlu geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Celalletinoğlu rent richting de bal. Celalletinoğlu passt de bal met de wreef. Vehit is nu in balbezit. Vehit geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Yiangoudakis de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Avgousti rent richting de bal. Avgousti draait met de bal, schiet en ... Beratlı maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
almyros 7 - savvas 0:1

71e minuut.
Pertev bereikt de bal nog maar net als eerste. Özdil verovert de bal door een tackle van achteren. Özdil met een sublieme pass. Theodotou rent richting de bal. Theodotou schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Özdil is nu in balbezit. Özdil passt de bal zonder na te denken. Theodotou rent richting de bal. Theodotou haalt uit met een fantastische trap. Lillos probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal. Stouppas speelt de bal door. Lemesios rent richting de bal. Celalletinoğlu begaat een overtreding. Lemesios wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Lemesios kan niet meer verder spelen. Hadjicontanti komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Özdil bereikt de bal nog maar net als eerste. Özdil passt de bal in één keer door. Theodotou is nu in balbezit. Theodotou draait met de bal, schiet en ... Stouppas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
almyros 7 - savvas 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: almyros 7 49%, savvas 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
almyros 7 - savvas 1:1