Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
sdfdgfggfhk4444 رحيم
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
53% Spel op eigen helft 47%
6 Doelpogingen 11
5 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 17.4
waardeloos Schieten slecht
zwak Passen waardeloos
zwak Verdedigen zwak


3e minuut.
Shialis onderschept slim de pass. Shialis geeft een hoge lob. Stouppas heeft problemen om de bal te vangen. Kountouris bereikt de bal nog maar net als eerste. Kountouris schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

13e minuut.
Levent is nu in balbezit. Levent speelt de bal door. Stouppas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kountouris verovert de bal door een tackle van achteren. Kountouris haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kountouris bereikt de bal nog maar net als eerste. Kountouris schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
sdfdgfggfhk4444 - رحيم 1:0

18e minuut.
Zacharatos met een sublieme pass. Filaniotis rent richting de bal. Filaniotis passt de bal zonder na te denken. Kountouris bereikt de bal nog maar net als eerste. Kountouris draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Daar is Zacharatos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zacharatos geeft de bal voor. Katsouris bereikt de bal nog maar net als eerste. Filaniotis onderschept slim de pass. Filaniotis probeert naar een medespeler te passen. Kotsonis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Süreç is nu in balbezit. Süreç passt de bal zonder na te denken. Lympouras heeft problemen om de bal te vangen. Andreou onderschept slim de pass. Andreou draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
sdfdgfggfhk4444 - رحيم 1:1

37e minuut.
Süreç geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Yılmaz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Andreou rent richting de bal. Andreou haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Lympouras, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Neofytides neemt de hoekschop. Yılmaz springt en kopt de bal. Klungelig pakt Roussos de bal. Roussos draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Kaskiris rent richting de bal. Koutsoftas verovert de bal door een tackle van achteren. Koutsoftas probeert naar een medespeler te passen. Kountouris is nu in balbezit. Kountouris haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Levent kopt de bal weg. Kountouris heeft problemen om de bal te vangen. Faiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Filaniotis onderschept slim de pass. Filaniotis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
sdfdgfggfhk4444 - رحيم 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sdfdgfggfhk4444 56%, رحيم 44%.
sdfdgfggfhk4444 - رحيم 2:1

54e minuut.
Klungelig pakt Zacharatos de bal. Neofytides is nu in balbezit. Neofytides met een sublieme pass. Roussos bereikt de bal nog maar net als eerste. Roussos draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Andreou probeert naar een medespeler te passen. Faiz geeft de bal voor. Roussos springt en kopt de bal. Kasianos werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Lympouras heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
sdfdgfggfhk4444 - رحيم 2:2

79e minuut.
Porfyriou passt de bal met de wreef. Roussos bereikt de bal nog maar net als eerste. Lympouras is nu in balbezit. Roussos onderschept slim de pass. Roussos schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sdfdgfggfhk4444 49%, رحيم 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
sdfdgfggfhk4444 - رحيم 2:2