Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
savvas VASS
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
49% Spel op eigen helft 51%
6 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 18.1
unsatisfactory Schieten weak
weak Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


1e minuut.
Pertev bereikt de bal nog maar net als eerste. Boran verovert de bal door een tackle van achteren. Boran passt de bal zonder na te denken. Achilleos heeft problemen om de bal te vangen. Achilleos draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
savvas - VASS 0:1

29e minuut.
Ersan verovert de bal door een tackle van achteren. Ersan speelt de bal door. Doğrusöz bereikt de bal nog maar net als eerste. Boran onderschept slim de pass. Boran haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Pertev passt de bal zonder na te denken. Engomitis bereikt de bal nog maar net als eerste. Engomitis passt de bal met de wreef. Avgousti bereikt de bal nog maar net als eerste. Avgousti draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Boran onderschept slim de pass. Boran speelt de bal door. Tartaros rent richting de bal. Boran bereikt de bal nog maar net als eerste. Boran schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Lillos passt de bal met de wreef. İyigün is nu in balbezit. İyigün passt de bal zonder na te denken. Celalletinoğlu is nu in balbezit. Celalletinoğlu schiet op doel. Başak bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: savvas 48%, VASS 52%.
savvas - VASS 0:1

51e minuut.
Tartaros rent richting de bal. Achilleos verovert de bal door een tackle van achteren. Doğrusöz schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Doğrusöz krijgt een gele kaart. Achilleos is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gemikonaklı zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Lillos raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Aristidou komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: savvas 51%, VASS 49%.
savvas - VASS 0:1