Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
tolit almyros 7
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
46% Spel op eigen helft 54%
5 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 23.2
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen average
unsatisfactory Verdedigen poor


7e minuut.
Saraçoğlu met een sublieme pass. Gourounias bereikt de bal nog maar net als eerste. Zouvanis schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Zouvanis krijgt een gele kaart. Gourounias wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Gourounias kan niet meer verder spelen. Hadjicontanti komt het veld opgelopen.

8e minuut.
Daar is Zouvanis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hadjicontanti rent richting de bal. Hadjicontanti passt de bal met de wreef. Theodotou rent richting de bal. Theodotou schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Theodorou probeert naar een medespeler te passen. Lazou kopt de bal weg. Daar is Adem, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Platsiaras bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Stefani met de inworp. Saraçoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lazou rent richting de bal. Saraçoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Saraçoğlu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Saraçoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Saraçoğlu passt de bal met de wreef. Platsiaras met een sublieme pass. Theodotou is nu in balbezit. Theodotou draait met de bal, schiet en ... Theodorou bokst de bal weg.

30e minuut.
Lemesios rent richting de bal. Saraçoğlu onderschept slim de pass. Saraçoğlu passt de bal met de wreef. Miltiadous is nu in balbezit. Miltiadous draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Beratlı met een sublieme pass. Platsiaras kopt de bal weg. Adem heeft problemen om de bal te vangen. Theodotou is nu in balbezit. Theodotou haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Yiangoudakis rent richting de bal. Yiangoudakis geeft een hoge lob. Theodotou rent richting de bal. Theodotou schiet op doel. Theodorou probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
tolit - almyros 7 0:1

36e minuut.
Miltiadous raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Xenophontos komt het veld opgelopen.

37e minuut.
Avgousti passt de bal met de wreef. Hadjicontanti bereikt de bal nog maar net als eerste. Hadjicontanti probeert naar een medespeler te passen. Theodotou bereikt de bal nog maar net als eerste. Theodotou draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tolit 41%, almyros 7 59%.
tolit - almyros 7 0:1

50e minuut.
Platsiaras is nu in balbezit. Platsiaras geeft de bal voor. Theodotou is nu in balbezit. Theodotou schiet op doel. Theodorou werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Lemesios bereikt de bal nog maar net als eerste. Kocaismail bereikt de bal nog maar net als eerste. Platsiaras schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Platsiaras krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Olay geeft de bal voor. Platsiaras is nu in balbezit. Platsiaras passt de bal met de wreef. Theodotou is nu in balbezit. Theodotou draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Platsiaras probeert naar een medespeler te passen. Kalyoncu bereikt de bal nog maar net als eerste. Theodotou onderschept slim de pass. Theodotou draait met de bal, schiet en ... Theodorou maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
tolit - almyros 7 0:2

66e minuut.
Zouvanis met de inworp. Daar is Kocaismail, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lemesios tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lemesios krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Lazou bereikt de bal nog maar net als eerste. Lazou geeft een hoge lob. Klungelig pakt Adem de bal. Theodotou is nu in balbezit. Theodotou haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tolit 50%, almyros 7 50%.
tolit - almyros 7 0:2