Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
sdfdgfggfhk4444 savvas
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
54% Spel op eigen helft 46%
9 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 16.7
waardeloos Schieten waardeloos
zwak Passen slecht
zwak Verdedigen hopeloos


12e minuut.
Süreç geeft een hoge lob. Daar is Levent, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Avgousti bereikt de bal nog maar net als eerste. Avgousti draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Celalletinoğlu schiet op doel. Zacharatos probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Avgousti is nu in balbezit. Avgousti haalt uit met een fantastische trap. Kasianos werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

16e minuut.
Süreç is nu in balbezit. Süreç geeft een lange en hoge pass. Daar is Çağda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vehit bereikt de bal nog maar net als eerste. Vehit haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Avgousti heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
sdfdgfggfhk4444 - savvas 0:1

20e minuut.
Tartaros probeert naar een medespeler te passen. Filaniotis is nu in balbezit. Filaniotis passt de bal zonder na te denken. Kountouris is nu in balbezit. Kountouris haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Çağda met een sublieme pass. Celalletinoğlu rent richting de bal. Celalletinoğlu passt de bal zonder na te denken. Avgousti bereikt de bal nog maar net als eerste. Avgousti schiet op doel. Kasianos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
sdfdgfggfhk4444 - savvas 0:2

36e minuut.
Lillos passt de bal met de wreef. Vehit is nu in balbezit. Vehit speelt de bal door. Avgousti rent richting de bal. Avgousti draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Shialis met de inworp. Zacharatos rent richting de bal. Zacharatos passt de bal in één keer door. Avgousti is nu in balbezit. Avgousti haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sdfdgfggfhk4444 65%, savvas 35%.
sdfdgfggfhk4444 - savvas 0:2

57e minuut.
Avgousti bereikt de bal nog maar net als eerste. Celalletinoğlu is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lympouras. Celalletinoğlu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Pertev neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Zacharatos kopt de bal weg. Kountouris is nu in balbezit. Lillos bereikt de bal nog maar net als eerste. Kountouris verovert de bal door een tackle van achteren. Kountouris schiet op doel. Stouppas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kountouris is nu in balbezit. Kountouris draait met de bal, schiet en ... Stouppas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
sdfdgfggfhk4444 - savvas 1:2

68e minuut.
Filaniotis onderschept slim de pass. Filaniotis speelt de bal door. Kocaismail bereikt de bal nog maar net als eerste. Koutsoftas onderschept slim de pass. Koutsoftas draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kountouris is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
sdfdgfggfhk4444 - savvas 2:2

72e minuut.
Stouppas met een sublieme pass. Celalletinoğlu kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Süreç de bal onder controle te krijgen. Avgousti rent richting de bal. Avgousti draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sdfdgfggfhk4444 44%, savvas 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
sdfdgfggfhk4444 - savvas 2:2