Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
رحيم VASS
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
42% Spel op eigen helft 58%
8 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 17.3
poor Schieten poor
poor Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


16e minuut.
Engomitis bereikt de bal nog maar net als eerste. Engomitis met een sublieme pass. Achilleos bereikt de bal nog maar net als eerste. Theodosiou is nu in balbezit. Theodosiou draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Oraloğlu met een snelle inworp. Theodosiou bereikt de bal nog maar net als eerste. Theodosiou geeft een lange en hoge pass. Achilleos is nu in balbezit. Achilleos haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Yılmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Yılmaz passt de bal in één keer door. Daar is Kaskiris, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Theodosiou bereikt de bal nog maar net als eerste. Theodosiou haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Stouppas onderschept slim de pass. Andreou rent richting de bal. Lillos is nu in balbezit. Roussos onderschept slim de pass. Roussos schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
رحيم - VASS 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: رحيم 52%, VASS 48%.
رحيم - VASS 1:0

48e minuut.
Andreou bereikt de bal nog maar net als eerste. Andreou passt de bal in één keer door. Roussos is nu in balbezit. Roussos schiet op doel. Başak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
رحيم - VASS 2:0

49e minuut.
Achilleos passt de bal met de wreef. Ersan is nu in balbezit. Ersan passt de bal in één keer door. Andreou bereikt de bal nog maar net als eerste. Andreou schiet op doel. Başak bokst de bal weg.

54e minuut.
Roussos haalt uit met een fantastische trap. Karas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Neofytides neemt de hoekschop. Roussos krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Yılmaz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Andreou rent richting de bal. Andreou passt de bal zonder na te denken. Faiz is nu in balbezit. Faiz geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Violaris is nu in balbezit. Katsouris tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Violaris is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Aristidou zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Oraloğlu kopt de bal weg. Achilleos bereikt de bal nog maar net als eerste. Achilleos schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Ersan geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Neofytides met de inworp. Klungelig pakt Andreou de bal. Andreou geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Theodosiou kopt de bal weg. Katsouris is nu in balbezit. Violaris maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Violaris naar de kleedkamers voor een vroege douche.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: رحيم 31%, VASS 69%.
رحيم - VASS 2:0