Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
almyros 7 dimos
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
44% Spel op eigen helft 56%
10 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 18.1
unsatisfactory Schieten weak
average Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


4e minuut.
Emin Kaptan kopt de bal weg. Makrides is nu in balbezit. Makrides geeft een lange en hoge pass. Emin Kaptan bereikt de bal nog maar net als eerste. Emin Kaptan geeft een lange en hoge pass. Neocleous probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Olay geeft een hoge lob. Karantinacıoğlu is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Avgousti. Avgousti krijgt een gele kaart. Karantinacıoğlu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Özburak zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Turgut rent richting de bal. Turgut geeft een hoge lob. Klungelig pakt Oreinos de bal. Oreinos schiet op doel. Akçaba probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Platsiaras geeft een hoge lob. Doeltrap. Neocleous trapt de bal weg. Platsiaras heeft problemen om de bal te vangen. Platsiaras haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: almyros 7 41%, dimos 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
almyros 7 - dimos 0:0

46e minuut.
Platsiaras met een sublieme pass. Lazou bereikt de bal nog maar net als eerste. Oreinos tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Oreinos krijgt een gele kaart.

50e minuut.
Olay geeft de bal voor. Lemesios bereikt de bal nog maar net als eerste. Karantinacıoğlu onderschept slim de pass. Turgut is nu in balbezit. Turgut probeert naar een medespeler te passen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Emin Kaptan geeft een hoge lob. Lemesios bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemesios passt de bal met de wreef. Platsiaras rent richting de bal. Platsiaras draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
almyros 7 - dimos 1:0

65e minuut.
Platsiaras verovert de bal door een tackle van achteren. Platsiaras speelt de bal door. Theodotou rent richting de bal. Theodotou schiet op doel. Makrides probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
almyros 7 - dimos 2:0

74e minuut.
Avgousti geeft de bal voor. Inworp. Karantinacıoğlu met een snelle inworp. Turgut is nu in balbezit. Turgut draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Filotas geeft de bal voor. Daar is Lazou, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Platsiaras probeert naar een medespeler te passen. Theodotou rent richting de bal. Theodotou haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: almyros 7 47%, dimos 53%.
almyros 7 - dimos 2:0